Teknoloji

Amazon Prime Alışveriş Festivali Boyunca En Çok Satın Alınan Ürünler

Bu hafta Amazon Prime Alışveriş Festivali kapsamında en çok tercih edilen, bolca satın alınan ürünleri sizin için listeledik.

Amazon Prime Alışveriş Festivali Boyunca En Çok Satın Alınan Ürünler
13-10-2024 21:03

7 ÖZETİ| Ekim tarihinde başlayan Amazon Prime Alışveriş Festivali kapsamında birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla satılıyor. Bu fırsat etkinliği boyunca en çok satılanları sizler için araştırdık. Eğer ki bu ürünleri merak ediyorsanız, tıraş makinesinden ekran kartına kadar birçok ürünün yer aldığı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Prime Alışveriş Festivali boyunca en çok tercih edilen ürünler:

MSI Cyborg 15 A13VF-894XTR Dizüstü BilgisayarXbox Kablosuz Oyun KumandasıHawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu KoltuğuSpigen 35W USB-C 2 Port Mini AdaptörHuawei Freebuds SE 2 Bluetooth Kulak İçi KulaklıkPhilips 15'i 1 Arada Erkek Bakım SetiGigabayte GeForce RTX™ 4060 Windforce OC 8G Gaming Ekran KartıOral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş FırçasıSamsung M7 LS43DM702UUXUF Akıllı MonitörXiaomi Mi Smart Scale 2 Akıllı Tartı

MSI Cyborg 15 A13VF-894XTR Dizüstü Bilgisayar

Oyun bilgisayarı pazarında dikkatleri üzerine çeken bir model olarak listemizde yer alan MSI Cyborg 15 Dizüstü Bilgisayar, NVIDIA RTX 4060 GDDR6 8GB ekran kartı ve Intel Core i7-13620H işlemci ile karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Xbox Kablosuz Oyun Kumandası

Xbox kullanıcıları için tasarlanmış en yeni kablosuz oyun kumandası olan bu cihaz; şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor. Ergonomik yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir oyun deneyimi sunan Xbox Oyun Kumandası, haftanın en çok satan ürünleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu

Hawk Gaming Chair FAB V4; konforlu tasarımı, ayarlanabilir özellikleri ve sağlam malzeme kalitesi ile uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Eğer uzun süre bilgisayar başında bulunuyor ve konforlu bir koltuk arıyorsanız, bu model sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Adaptör

Aynı anda iki cihazı şarj etme imkanı sunan Spigen Mini Adaptör; iPhone, Android telefonlar, iPad, MacBook ve diğer Type-C cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. Ayrıca sahip olduğu Programmable Power Supply teknolojisi sayesinde, bağlı cihazların ihtiyaçlarına göre güç dağıtımını optimize ederek hem hız hem de güvenlik sağlıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Huawei Freebuds SE 2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Aktif gürültü engelleme teknolojisiyle dış sesleri en aza indirerek daha keyifli bir dinleme deneyimi sunan Huawei Freebuds SE 2 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık, tek şarjla 6 saate kadar kullanım süresi sağlıyor. Ayrıca IP54 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı bulunan bu ürün, her ortamda güvenli bir kullanım imkanı da tanıyor. .

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti

Kendiliğinden bilenen ve yağlama gerektirmeyen bıçaklarla her zaman ilk günkü gibi keskin bir şekilde kullanabileceğiniz Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti, tüm kişisel bakım ihtiyaçlarınızı tek bir cihazda topluyor. Hem ıslak hem de kuru zeminlerde kullanıma uygun olmasının yanında, hızlı şarj özelliği de bulunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Gigabayte GeForce RTX™ 4060 Windforce OC 8G Gaming Ekran Kartı

Etkili soğutma sistemi, güçlü grafik özellikleri ve geniş bağlantı seçenekleri ile oyun bilgisayarı toplamak isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden olan GeForce RTX 4060; modern oyunları yüksek ayarlarda çalıştırmanıza imkan sağlıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Oral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Manuel diş fırçalarına göre %100 daha fazla plak gidererek bakterileri yok eden Oral-B Pro3-3500 Diş Fırçası, tek şarjla 10 gün boyunca kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca çok sert fırçalamanız durumunda sizi uyaran diş eti basinç kontrolü de bulunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Samsung M7 LS43DM702UUXUF Akıllı Monitör

Samsung M7 Akıllı Monitör; yüksek çözünürlüğü, akıllı özellikleri ve geniş ekranı boyutu ile en çok satın alınan monitörler arasında zirvede yer alıyor. UHD (3840 x 2160) 4K çözünürlüğü ve 60 Hz ekran yenileme hızı bulunan bu ürün, Netflix, YouTube gibi uygulamalar ile içerik izleme kolaylığı sunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Akıllı Tartı

Sahip olduğu yüksek hassasiyetli sensörler sayesinde 100 g ile 150 kg arasındaki tüm ağırlıkları doğru bir şekilde ölçen Xiaomi Mi Smart Scale 2 Akıllı Tartı, Mi Fit uygulaması ile senkronize olarak verilerinizi kolayca takip etmenize olanak tanıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Sizin için diğer önerilerimiz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER