Teknoloji

Amazon’da Süper Tasarruf Haftası Başladı!

Amazon'da Prime üyelerine özel ''Süper Tasarruf Haftası'' bugün başladı. 3 veya daha fazla ürüne %15 ek indirim kazanabileceğiniz bu indirimleri kaçırmayın.

Amazon’da Süper Tasarruf Haftası Başladı!
01-10-2024 13:17

1-7 ÖZETİ| Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Süper Tasarruf Haftası’nda market ürünlerinden kişisel bakıma birçok ürün bulunuyor.  Siz de uygun fiyatlı ürünler satın almak istiyorsanız şimdi tam zamanı!

Yüzleri güldürecek bu ''Süper Tasarruf Haftası'' kampanyası kapsamında seçili ürünlerde geçerli %15 ek indirimlerden yararlanmak isterseniz içeriğimize göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi alışverişler dileriz.

''Bu içerik 1.10.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.''

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Bugün başlayan Amazon Süper Tasarruf Haftası, 7 Ekim tarihine kadar devam edecek:

Temizlik malzemelerinden gıda ürünlerine yüzlerce üründe geçerli olan ''Süper Tasarruf Haftası'' Amazon Prime üyelerinin yüzlerini güldürüyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için Prime üyesi olmanız gerektiğini hatırlatalım. Hala Prime üyesi değilseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Son olarak indirimli ürünleri görmek için buraya tıklayarak kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER