Ekonomi

Altın yatırımcıları dikkat! Fiyatlar düşüyor

Ekonomi - Altın yatırımcıları bugün enflasyon rakamlarının yanı sıra Ortadoğu'daki gelişmeleri izlemeye devam edecek. Altın fiyatları ABD verilerine odaklanırken yatay seviyede kalmak için çaba harcıyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Fiyatlar düşüyor
03-10-2024 09:47

Altın ÖZETİ| fiyatları hızlı yükselişin ardından ufak düzeltmelerle yoluna devam etmenin yollarını arıyor. Fed'in faiz indirimi ve yeni faiz indirimlerinin gelmesi ihtimalinin olması, Orta Doğu'daki çatışma ortamının farklı ülkelere de yayılmaya başlaması altın fiyatlarını destekleyen unsurlar arasında olsa da uluslararası piyasalarda doların güç kazanmasından ötürü altına olan talep geriledi.

ABD'de açıklanması beklenen verileri takip edecek olan altın yataya yakın seyretmeye devam ediyor.

Yatırımcılar bugün, ISM hizmet verilerini ve haftalık ilk işsizlik başvurularını takip edecekler. Yarın ise gözler ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak.

ONS ALTIN

Ons altın güne 2658 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2653 dolar, en yüksek de 2663 dolar seviyesi görüldü. Ons altın şu sıralar 2654 dolardan işlem görüyor.

GRAM ALTIN

Gram altın güne 2923 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2906 lira, en yüksek de 2931 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar 2920 liradan işlem görüyor.

KAPALIÇARŞI'DA GRAM ALTIN

Kapalıçarşı'da gram altın 3042 liradan alınırken 3088 liradan satılıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER