Spor

Almanlar, 5-2 sonrası Nuri Şahin'i hedef tahtasına oturttu

Tüm Spor - UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2-0 öne geçtiği maçta Real Madrid’e 5-2 mağlup olan Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Alman basını tarafından eleştirildi.

Almanlar, 5-2 sonrası Nuri Şahin'i hedef tahtasına oturttu
23-10-2024 13:52

Borussia ÖZETİ| Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Real Madrid karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 5-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuç sonrası Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Alman basınının hedefi oldu.



"FUTBOL CESURLARIN İŞİ"


Bild gazetesi, "Futbol cesurların işidir" başlığıyla Şahin’i sert sözlerle eleştirirken, "Nuri Şahin henüz cesurlardan biri değil. İkinci yarıda yaptığı değişikliklerle Dortmund’un Real Madrid karşısında paramparça olmasına neden oldu. Felaketten korkuyorsanız, onu sadece kendiniz çağırıyorsunuz demektir" ifadelerine yer verdi.

Kicker dergisi ise, "Nuri Şahin ve ekibi için hazmedilmesi zor bir durum" diyerek, Dortmund'un ilk yarıdaki 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp ikinci yarıda 5 gol yemesini eleştirdi.

Sport1 yorumcusu Mario Basler de Şahin’in Jamie Bynoe-Gittens'i erken oyundan almasının yenilgiyi getiren unsurlardan bir olduğunu belirtti ve "Bu değişiklikle Real Madrid’e sinyal gönderdi ve her şey kontrolden çıktı" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER