Gündem

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram'dan 'Merih Demiral' açıklaması

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Hukukçu Serkan Bayram, UEFA'nın Merih Demiral'a yönelik soruşturma kararına ilişkin “UEFA’nın başka işi mi yok? Almış ya da alacağı kararlar yok hükmündedir.” dedi.

AK Parti Milletvekili Serkan Bayram'dan 'Merih Demiral' açıklaması
04-07-2024 14:53

UEFA, ÖZETİ| Türkiye'nin EURO 2024'te Avusturya ile oynadığı maçta yaptığı gol sevinci nedeniyle Merih Demiral ile ilgili soruşturma başlattı.

UEFA'nın kararına tepkiler sürerken bir tepki de AK Parti İstanbul Milletvekili ve Hukukçu Serkan Bayram'dan geldi. 

"UEFA'NIN BAŞKA İŞİ YOK MU?"

AK Partili Bayram, senaryosu kendi hayatından esinlenilerek yazılan 'Buğday Tanesi' adlı filmin tanıtımında ÜLKE TV'den Ömer Önder'e yaptığı açıklamada; UEFA'nın kararının yol hükmünde olduğunu söyleyerek; kurumun 'boş işe' zaman harcamaması gerektiğini belirtti. 

Bayram'ın açıklaması şu şekilde;

"Futbolumuzda da, basketbolumuzda da, siyasetmizde de her türlü her alanda; mücadelemizi Türk olarak birinci sırada olmamız gerekiyor. Bu başarı hepimizin başarısı. Onun kendine göre tercihidir. Kimi çıkar ülkücü işareti yapar, kimi çıkar rabia işareti yapar. Herkesin saygı duyması lazım. Bunlar baskıyla olacak şeyler değil. Önemli olan gönüldür. O hareketle gönüllere girdi mi, girdi. UEFA boş işe zaman harcamasın."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER