Spor

Ahmet Nur Çebi'den Hasan Arat'a cevap! 'Ne çaldım ne de çaldırdım'

Tüm Spor - Beşiktaş eski başkanı Ahmet Nur Çebi, 2024 Yılı Olağan İdari ve Mail Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalar yaptı ve yönetimin kendisi hakkındaki iddialarına cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi'den Hasan Arat'a cevap! 'Ne çaldım ne de çaldırdım'
27-10-2024 19:42

Ahmet ÖZETİ| Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün 2024 Yılı Olağan İdari ve Mail Genel Kurul Toplantısı'nda Hasan Arat'ın iddialarına cevap verdi.

"Ben sizlere hesap vermek için buraya geldim." diyen Ahmet Nur Çebi, "Ben bu genel kuruldan aldığım yetkiyle başkanlık yaptım bu kulübe. Ayrıldığımdan beri hiç kimseyle ne Ankara'da ne orada, ne burada kimseyle konuşmadım. Beşiktaş Başkanı'na kimse parmak sallayamaz, kimse yuh diyemez ve Beşiktaş başkanına sosyal medyada küfür ettirilemez." ifadelerini kullandı.

"NE ÇALDIM NE DE ÇALDIRDIM!"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şakul'un açıklamalarına yanıt veren Ahmet Nur Çebi, "Ben Beşiktaş'ta ne çaldım ne de çaldırdım. Kaan Bey, bankacısınız, ben de iş adamıyım. Bizleri de ufak tefek görmeyin. Bankacıyım diye burada bu raporları sunmanızı doğru bulmuyorum. Ben bu kulübe hangi durumda geldim. Ben geldiğimde kulübün durumunu neden söylemiyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Çebi sözlerine şöyle devam etti, "Sanki Beşiktaş'ın 100 yıllık tarihindeki her şeyden ben sorumluyum. Ben Beşiktaş'ı kimseye yedirmem. Beşiktaş'ın bir kuruşunu yemedim, yedirtmeyeceğim de."

"BEN KAÇMADIM VE BURAYA GELDİM"

Ahmet Nur Çebi ayrıca, "En zor dönemde Pjanic, Alex Teixeria gibi isimlere getirdik. Şu anda konuştuğunuz rakamların 3'te 1'ine oynattık. Galatasaray'ın elinden aldığımız Gedson, Ghezzal ve Rosier'in hiç mi önemi yok? Serdar Saatçı ve Emirhan İlkhan. 40 milyon Euro'luk oyuncu dediniz Serdar'a. 2 milyon Euro'ya geri geliyor neden almadınız? Ben kaçmadım ve buraya geldim. Beşiktaş'ın başkanı ne zaman benden bir şey isterse buraya gelirim." açıklamasını yaptı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER