Spor

A Milli Takım'ın yıldızları Karadağ maçını değerlendirdi

Tüm Spor - A Milli Takımımızın yıldızları Karadağ mücadelesini değerlendirdi. Galibiyet golün atan İrfan Can Kahveci, "Kariyerimin en kolay gollerinden biriydi." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın yıldızları Karadağ maçını değerlendirdi
12-10-2024 00:43

UEFA ÖZETİ| Uluslar Ligi'nin 3. haftasında A Milli Takımımız, Samsun'da Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Milli Takım'ın yıldızları mücadeleyi değerlendirdi.

"KARÄ°YERÄ°MÄ°N EN KOLAY GOLLERÄ°NDEN BÄ°RÄ°YDÄ°"

Milli Takım'a galibiyeti getiren golü kaydeden İrfan Can Kahveci, "Bugün dünya Kız Çocukları Günü. Biricik annem. Ablam, eşim ve ülkemizdeki tüm kadınlarımıza minnettarlarımı sunuyorum. Allah bana 2 erkek çocuk nasip etti. Onları bu şekilde eğitmem boynumun borcu. Kadınlarımız bizim başımızın tacı. Böyle maçlar zor oluyor. Karadağ'ı tarihimizde iki farklı yenememiştik, tek farkla kazandık. Bu tarz maçlar oluyor. Kazandığımız için mutluyuz. Kariyerimin en kolay gollerinden biriydi, mutluyum." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN GALİBİYETİ ALMAKTI"

Kaptan Hakan Çalhanoğlu, "Zor bir maçtı bizim için. Zeminde zorlandık. Önemli olan takımları küçümsememek. Karadağ iyi bir takım. Golü atacağımıza inanıyorduk. Sabırlı olmamız gerekiyordu. İzlanda ve Galler berabere kaldı, bizim için iyi oldu. Büyük bir havuzumuz var, oyuna giren çıkan herkes çok önemli. Kenan'la İrfan takıma çok katkı sağladı. Önemli olan galibiyeti almaktı. Samsun halkı bizi iyi destekledi, teşekkür ederim. Şimdi uzun bir yolculuğumuz var." ifadelerini kullandı.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER