Spor

47 milyon euroluk satış yaptılar! Nelsson için geliyorlar

Tüm Spor - Geçtiğimiz günlerde Riccardo Calafiori'yi 45 milyon euroya Arsenal'e, Luis Binks'i ise 2 milyon euroya Coventry City'e satan İtalya Serie A Ligi ekibi Bologna, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a göz dikti.

47 milyon euroluk satış yaptılar! Nelsson için geliyorlar
24-08-2024 15:12

Transfer ÖZETİ| döneminin sonu yaklaşırken kadro çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Victor Nelsson ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.



47 MİLYON EUROLUK SATIŞ


Geçtiğimiz günlerde Riccardo Calafiori'yi 45 milyon euroya Arsenal'e, Luis Binks'i ise 2 milyon euroya Coventry City'e satan Bologna, sadece stoper satışından 47 milyon euroyu kasasına koydu.

İtalyan basınında yer alan habere göre stoper pozisyonunda açığı bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Bologna'nın Victor Nelsson'a ilgisinin ciddi olduğu belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz gün The Guardian'da da Nelsson ile ilgili transfer iddiası yer almış ve futbolcuya West Ham United'ın ilgisi olduğu belirtilmişti.

Victor Nelsson bu sezon Galatasaray formasıyla 3 maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı veremedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER