Teknoloji

300.000 TL'lik televizyon aldık: LG EVO M3 inceleme!

Dünyanın ilk kablosuz OLED TV'si LG OLED EVO M3 inceleme videosu ile karşınızdayız. LG EVO M3 özellikleri neler? Cevabı sizlerle.

300.000 TL'lik televizyon aldık: LG EVO M3 inceleme!
18-06-2024 18:08

Dünyanın ÖZETİ| ilk kablosuz OLED TV'si LG EVO M3 inceleme videosu ile karşınızdayız. LG EVO M3 özellikleri neler? Kablosuz OLED TV nasıl oluyor? Cevabı sizlerle.

300.000 TL'lik televizyon aldık: LG EVO M3 inceleme!YouTube videoSDNShiftdelete.netLG OLED EVO M3 hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın

LG, OLED evo M3 ile görüntüleme teknolojisinde yeni bir çığır açıyor. 83 inçlik bu 4K Smart TV, evinizi sinematik bir deneyime dönüştürmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

OLED evo teknolojisi, daha önce hiç görülmemiş bir parlaklık ve renk aralığı sunarak her ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar görmenizi sağlıyor. Kusursuz siyahlar ve sonsuz kontrast sayesinde filmlerdeki karanlık sahneler bile inanılmaz bir derinlik ve detay sunuyor.

120Hz yenileme hızı ve ultra hızlı tepkime süresi ile hareketli görüntülerde kusursuz bir akıcılık ve netlik yaşarsınız. Oyuncular için de G-Sync ve FreeSync uyumluluğu sayesinde en pürüzsüz ve gecikmesiz oyun deneyimi sunuluyor.

webOS 23 Smart AI ThinQ işletim sistemi ile akıllı bir ev deneyimi yaşayabilir, TV'nizi sesinizle kontrol edebilir, favori uygulamalarınıza erişebilir ve size özel öneriler alabilirsiniz. Sihirli Kumanda, ergonomik tasarımı ve sesli komut özelliği ile kullanımı oldukça kolay.

Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği ile en son görüntü ve ses teknolojilerini deneyimleyebilir, sinematik bir deneyim yaşayabilirsiniz. HDMI 2.1, yeni nesil oyun konsolları ve diğer cihazlar için en yüksek performansı sunar.

LG OLED evo M3, görüntü ve ses kalitesi, yapay zeka desteği ve akıllı özellikleri ile eviniz için mükemmel bir televizyon seçeneğidir. Gerçekçi ve sürükleyici bir deneyim arıyorsanız, LG OLED evo M3'ü kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız.

LG EVO M3 Teknik Özellikler

Ekran Boyutu: 83 inçÇözünürlük: 4K (3840 x 2160)Panel Tipi: OLED evoYenileme Hızı: 120HzHDR Desteği: Dolby Vision, HDR10İşletim Sistemi: webOS 23 Smart AI ThinQSes Gücü: 40W (20W x 2)Bağlantı Seçenekleri: HDMI 2.1 x 4, USB 3.0 x 3, Ethernet, Wi-Fi, BluetoothBoyutlar (Ayaklarla): 1751 x 1014 x 258 mmAğırlık (Ayaklarla): 39.3 kg
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER