Teknoloji

2026 model Audi Q5 Sportback objektiflere yakalandı!

2026 model Audi Q5 Sportback, kamuflajlı haliyle yol testlerinde görüntülendi. Peki, lüks SUV neler sunuyor? İşte detaylar...

2026 model Audi Q5 Sportback objektiflere yakalandı!
24-08-2024 22:07

Lüks ÖZETİ| SUV segmentindeki iddiasını sürdüren Audi, 2026 model Q5 Sportback ile bu iddiayı bir adım daha öteye taşımak üzere. Yeni model, yol testleri sırasında görüntülendi ve ortaya çıkan detaylar, otomobil severleri heyecanlandıracak cinsten. Audi’nin bu son eseri, selefinin bazı imza tasarım unsurlarını korurken, aynı zamanda modern ve sofistike dokunuşlarla yenilenmiş. İşte o görüntüler…

2026 model Audi Q5 Sportback test edilirken görüntülendi

Yol testlerinden alınan görüntüler, yeni modelinin, önceki Audi Q5 modelleriyle benzer bir ön yüz tasarımına sahip olduğunu gösteriyor. Agresif LED farlar, bal peteği şeklindeki ızgaralar ve dinamik ön tampon hava girişleri araca yine kendine özgü bir hava katıyor.

Ancak, Audi bu kez tavan çizgisine ve arka bölüme farklı bir yorum getirmiş. Eğimli tavan çizgisi, araca daha sportif ve aerodinamik bir görünüm kazandırırken, yeniden tasarlanan arka lambalar da bu estetiği destekliyor.

394 beygirlik 2025 Audi RS3 görücüye çıktı!

394 beygirlik 2025 Audi RS3 görücüye çıktı!

Audi, sevilen spor otomobili RS3'ü makyaj operasyonundan geçirdi. İşte tasarımı ve özelikleri ile 2025 Audi RS3.

İç mekanda ise teknolojik dokunuşlar devam ettirilmiş. 11.9 inç dijital gösterge paneli, 14.5 inç bilgi-eğlence ekranı ve opsiyonel 10.9 inç yolcu ekranı ile sürücü ve yolculara tam teşekküllü bir teknoloji deneyimi sunuluyor.

Q5 Sportback, Audi’nin yeni PPC (Premium Platform Combustion) mimarisi üzerine inşa edilecek. Motor seçenekleri arasında 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli ve dizel motorlar yer alıyor. Ayrıca, Audi’nin 48V MHEV Plus sistemi sayesinde hafif hibrit teknolojisi de bu modelde karşımıza çıkacak. Aracın, plug-in hibrit bir model olması da oldukça muhtemel.

2026 model Q5 Sportback, lüks SUV segmentinde Audi’nin iddiasını güçlendirecek gibi görünüyor. Sizce Audi, bu yeniliklerle sektörde nasıl bir yer edinir? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

audi q5 hibritsportback
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER