Teknoloji

2024 Skoda Superb inceleme!

Skoda'nın D segmentindeki amiral gemisi modeli Superb, dördüncü nesli ile Türkiye'de satışa sunuluyor. 2024 Skoda Superb inceleme sizlerle.

2024 Skoda Superb inceleme!
06-06-2024 21:17

Skoda'nın ÖZETİ| D segmentindeki amiral gemisi modeli Superb, dördüncü nesli ile Türkiye'de satışa sunuluyor. Sedan ve Combi versiyonlarıyla gelen yeni Superb, kalitesi, konforu, lüks seviyesi ve çeşitli motor seçenekleriyle segmentinde referans olmaya devam ediyor. 2024 Skoda Superb inceleme sizlerle.

2024 Skoda Superb incelemeYouTube videoSDNShiftdelete.net

Lansmana özel olarak sunulan Superb Sedan, 1 milyon 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla müşterilere sunulurken, yeni Škoda Superb Combi ise 2 milyon 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

2024 Skoda Superb inceleme

Tamamen yeni Superb, önceki nesillerin eşsiz mirasını daha da ileriye taşıyacak. İlk kez 2001 yılında tanıtılan ve şu ana kadar 1.6 milyondan fazla satış rakamı elde eden Superb, yeni nesliyle tüm özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. Yeni Superb, dört zengin donanım seviyesiyle Türkiye’de satışa sunuldu: Elite, Premium, Prestige ve L&K Crystal.

Škoda, yeni nesil Superb ile daha verimli ve performanslı motor seçeneklerini bir araya getiriyor. Superb Sedan, 150 PS güç/250 Nm tork üreten 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit teknolojisine sahip motorun yanı sıra, 265 PS güç/400 Nm tork üreten 2,0 litrelik TSI benzinli motor ve 193 PS/400 Nm’lik 2,0 TDI dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Superb Combi modeli ise, 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit model ile geliyor. Tüm motorlar DSG otomatik şanzımanla eşleştirilmiş durumda.

2024 Skoda Superb inceleme

Yeni nesil Superb, güvenlik konusunda da yenilikçi adımlar atıyor. Akıllı Park Asistanı, Şerit Takip Asistanı Plus, Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici, ve birçok diğer güvenlik özelliği yeni Superb’de yer alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER