USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ZTK Kura çekimi ne zaman? 2022 ZTK Kura çekimi ne zaman yapılacak?

Ziraat Türkiye Kupası için gerçekleştirilecek olan kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak eden Futbolseverler ZTK Kura çekimi ne zaman? Sorusunu gün içerisinde sıklıkla araştırıyor. Birçok kişi tarafından heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları için ya

ZTK Kura çekimi ne zaman? 2022 ZTK Kura çekimi ne zaman yapılacak?
11-11-2022 13:29
Google News

4. ÖZETİ| Hafta karşılaşmalarının gerçekleştirilmesinin ardından futbolseverler 5. tur kura çekiminin tarihini merak ediyor ve ZTK Kura çekimi ne zaman? 2022 ZTK Kura çekimi ne zaman yapılacak? Sorularını araştırıyor. Bir yandan 4. Hafta maçları devam ederken sıklıkla araştırılan ZTK Kura çekimi ne zaman? Sorusunu sporseverler için yanıtladık. Peki, ZTK Kura çekimi ne zaman? 2022 ZTK Kura çekimi ne zaman yapılacak?

ZTK KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

ZTK 5. hafta kura çekimi 11 Kasım Cuma günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak, kura töreni A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü - emir.ceran@haberler.com Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ın Polislerle İş Birliği Yaptığı Ortaya Çıktı
Apple'ın Polislerle İş Birliği Yaptığı Ortaya Çıktı

Apple'ın küresel çapta kolluk kuvvetleriyle konferanslar gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre bugüne dek 2 konferans gerçekleştirildi ve bu etkinliklere 50'den fazla polis teşkilatı katıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu