USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zonguldak'ta korkutan manzara! Amatör kamera yakaladı

Zonguldak'ta sabahın erken saatlerinde deniz üzerinde görülen hortum, çevre sakinlerini korkuttu. Amatör kameralara yakalanan hortum hakkında yetkililer uyarı yaptı. Vatandaşlara, 'Deniz kenarındayken dikkatli olun' denildi.

Zonguldak'ta korkutan manzara! Amatör kamera yakaladı
16-10-2024 13:12
Google News
Zonguldak'ta ÖZETİ| sabahın erken saatlerinde deniz üzerinde görülen hortum, çevre sakinlerini korkuttu. Amatör kameralara yakalanan hortum hakkında yetkililer uyarı yaptı. Vatandaşlara, 'Deniz kenarındayken dikkatli olun' denildi.Abone ol

Amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, deniz üzerinde hortum yaşandığı görülüyor. Hortum kıyıya ulaşmadan dağılırken herhangi bir maddi hasar veya yaralanmaya yol açmadı. Uzmanlar, mevsimsel değişiklikler nedeniyle bu tür olayların görülebildiğini belirtti.

Vatandaşlar da deniz kenarındayken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Öte yandan gün içerisinde sıcaklık 19 dereceye kadar yükselecek, akşam saatlerinde ise 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yağmurun özellikle öğleden sonra başlayarak akşam saatlerine kadar devam etmesi ve yer yer hafif ile orta şiddette yağış görülmesi tahmin ediliyor. Rüzgarlar ise kuzeybatı yönünden saatte 17 km hızla esecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Honor’un Yeni Oyun Tableti GT Pro, güçlü özelliklerle geliyor
Honor’un Yeni Oyun Tableti GT Pro, güçlü özelliklerle geliyor

Honor, oyuncular için geliştirdiği bütçe dostu yeni oyun tableti GT Pro’yu 16 Ekim’de tanıtmaya hazırlanıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu