USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zincir markette Osmanlı kavgası

Zincir marketlerden birinin şubesinde, yaşlı bir kadın ile genç arasında Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti tartışması yaşandı. Cep telefonuyla kaydedilen tartışmada genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları" diyen kadına, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalma

Zincir markette Osmanlı kavgası
05-12-2023 22:38
Google News

Zincir ÖZETİ| marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında "Osmanlı" tartışması yaşandı. Genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları." diyen kadına bağırarak, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." dedi.

"BURASI OSMANLI TOPRAKLARI"

Zincir marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında yaşanan tartışma ilginç anlara sahne oldu. Elinde telefonla kayıt yapan kadın tartıştığı gence, "Burası Osmanlı toprakları" diye çıkıştı.

"BURASI TÜRKİYE, ÜLKEMİ BENDEN ÇALAMAYACAKSINIZ"

Kadının sözlerine sinirlenen genç, bağırmaya başladı. Genç, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." sözleriyle bağırdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
En Çok Otomobil Markasına Sahip Ülkeler Hangileri?
En Çok Otomobil Markasına Sahip Ülkeler Hangileri?

Bindiğiniz arabaların, marka sahiplerini ne kadar iyi biliyorsunuz? Ya da bunu bildiniz diyelim sizce o ülke, daha kaç tane daha markaya ev sahipliği yapıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu