USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Zeynep Bastık'dan kötü haber! Omurga kemiklerini kırdı

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser veren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, omurga kemiklerinde kırık olduğunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Zeynep Bastık'dan kötü haber! Omurga kemiklerini kırdı
18-12-2022 08:01
Google News
2022 ÖZETİ| FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser veren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, omurga kemiklerinde kırık olduğunu sosyal medya hesabında paylaştı.Abone ol

Son dönemde "Ara" şarkısıyla ve Tolga Akış ayrılığıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar'da konser veren ünlü şarkıcı, "Ben 2 gün önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum" dedi.

Bastık "Ameliyatlık değilim ama bir süre korseli bir şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, "Ciddi ağrılar ve harekete bağlı olarak sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm" dedi.

Bastık, başkent Doha'da taraftarlar için oluşturulan festival alanında gerçekleştirilen konserde şarkılarını seslendirmişti. 

Portekiz-Gana maçının ardından başlayan ve büyük ilgi gösterilen konserde Bastık, yaklaşık 45 dakika sahnede kaldı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
God of War Ragnarök İçin PSN Zorunluluğunu Atlayan Mod
God of War Ragnarök İçin PSN Zorunluluğunu Atlayan Mod

God of War Ragnarök oynamak için PSN hesabı açma zorunluluğu bir mod ile atlanabiliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu