USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Zeka testleri, hem zeka seviyenizi hem de gözlem becerilerinizi test etmeye yaramaktadır. Aynı gibi görünen ama ufak tefek değişiklikleri bulunan iki resim karşınızda duruyor. Peki bu zeka testi ile dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!

Zeka testi: Dikkatinizi ölçmeye var mısınız? 15 saniyede 10 farkı bulun!
22-10-2022 13:48
Google News

Karşınızda ÖZETİ| farkı bul türünde bir zeka testi vardır. Bu tür aktiviteler, eğlenceli olduğu kadar beyin jimnastiği yapmanızı da sağlar. Büyük, küçük her yaştan bireyin çözdüğü zeka testi ile iki resim arasındaki 10 farkı 15 saniyede bulabilecek misiniz? O zaman süreniz başladı!

İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI 15 SANİYEDE BUL!

Bu testi bireysel olarak çözdüğünüzde gözlem becerilerinizi denemiş olacaksınız. Bu sayede gözlem becerinizi geliştirebileceğiniz gibi eğlenceli vakit de geçirebilirsiniz. Grup olarak çözüldüğünde, kimin daha hızlı sonuca ulaştığını gözlemleyebilirsiniz. Dikkatinize ve keskin bakışlarınıza ne kadar güveniyorsunuz?

Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!Herkesin çözemediği zeka testi: İnsanların sadece %2'si bulabiliyor!

Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!Sayılı insanın çözdüğü zeka testi: Mantarların arasındaki fareyi sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler görebiliyor!

DİKKATLİ MİSİNİZ?

Bu tür testleri çözerek gözlem becerinizi geliştirebilirsiniz. Bu testte ağaçlar, küçük bitkiler ve nehrin kenarındaki tilki görünmektedir. Neredeyse aynı denebilecek ama ufak tefek farklılıkları bulunan çizimde toplam 10 fark bulunmaktadır. Hepsini bulmanız için de 15 saniyeniz var.

KAÇ FARK BULDUNUZ?

Testi çözmeye başladıysanız hile yapmadan ve aşağıdaki çözüme bakmadan kendinizi denemelisiniz. Yoksa test hem boşa gidecek hem de sadece kendinizi kandırmış olacaksınız. Sürenin sonuna yaklaşırken kaç fark buldunuz? Beyniniz için küçük bir egzersiz olan bu testin sonuna geldik. Süreniz doldu!

CEVABI BULABİLDİNİZ Mİ?

Eğer verilen sürede10 farkı bulduysanız mükemmel bir gözlem beceriniz var demektir. Peki tüm farkı verilen sürede bulamayan var mı? O zaman işte cevap!

15 SANİYEDE 10 FARKI BUL TESTİ SONUCU

Tilkinin ağzı açık.

Tilkinin kuyruğu farklı sallanıyor.

Nehrin karşı kıyısında ek bir ağaç var.

Ağaç gövdesinin deseni değişik.

Sağ taraftaki resimde dal yaprakların içine giriyor.

Bir bulut eksik.

Ağacın bir dalı daha var

Resimde taş yerine bir çiçek konmuş.

Bir tane daha çim var.

Yapraklı, uzun bitki eksik.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi
Eğitmenini Yaralayıp Sirkten Kaçan Fil Tyke'nin Hikâyesi

Sirkler, karşıdan bakıldığında eğlence mekânları olarak gözükse de aslında arka planlarında büyük trajediler yatıyor. Tyke isimli bir fil de sirklerde insanları eğlendirmesi için eğitilen ve bu uğurda hayatını kaybeden hayvanlardan biri.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu