USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Zara'nın sahibi İspanyol tekstil devinden rekor kar

Dünyanın en büyük tekstil şirketlerinden İspanyol İnditex, yılın ilk yarısında 1 milyar 794 milyon euro ile bu zamana kadarki en yüksek karını açıkladı.

Zara'nın sahibi İspanyol tekstil devinden rekor kar
14-09-2022 16:08
Google News

Bünyesinde ÖZETİ| Zara, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, Uterqüe, Lefties, Stradivarius markalarını barındıran İnditex tekstil grubu, 2022'nin ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,5 artışla 14 milyar 845 milyon avroluk satış yaptığını duyurdu.

Yılın ilk yarısında faaliyet gösterdiği tüm markalarda kar elde eden İnditex, bir yıl öncesinin aynı dönemine göre ise yüzde 41'lik artışla toplam 1 milyar 794 milyon euroluk kar elde ettiğini bildirdi.

İspanyol tekstil grubu tarihinin en yüksek karına ulaşırken, İnditex CEO'su Oscar Garcia Maceira, bu başarının yakalanmasında personelin kapasitesi, insanlara bağlılık, müşteriyi dinlemenin önemi, yaratıcılık ve en iyi ürün tasarımının anahtar olduğunu kaydetti.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu