USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın tek adamlığına isyan eden 7 isim istifa etti!

Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri olan İsmail Türk, Pertev Kasarcı, Canan Çakır, Bekir Şahin, Şahin Çakır, Orhan Ergin, Ertuğrul Kalafat yazılı bir açıklama ile istifa ettiklerini açıkladı.

Zafer Partisi'nde Ümit Özdağ'ın tek adamlığına isyan eden 7 isim istifa etti!
08-03-2023 07:58
Google News
Zafer ÖZETİ| Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri olan İsmail Türk, Pertev Kasarcı, Canan Çakır, Bekir Şahin, Şahin Çakır, Orhan Ergin, Ertuğrul Kalafat yazılı bir açıklama ile istifa ettiklerini açıkladı.Abone ol

Ümit Özdağ'ın tek adam olarak hareket etmesine itiraz eden Zafer Partisi Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyeleri olan İsmail Türk, Pertev Kasarcı, Canan Çakır, Bekir Şahin, Şahin Çakır, Orhan Ergin, Ertuğrul Kalafat yazılı bir açıklama ile istifa ettiklerini açıkladı.

Partiye yönelik sert ifadelerin bulunduğu açıklamada "lidere/başkana odaklı siyaset anlayışı" eleştirilerek "Üzülerek belirtiyoruz ki tek adamlık hastalığı milliyetçi vatansever kesimin en büyük şansızlığıdır" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, partinin kullandığı dille ilgili de eleştiride bulunularak "deprem bölgelerine ziyaretler sırasında kullanılan kutuplaştırıcı ve ayırıcı siyasi üslup bizi ve bize gönül verenleri derinden etkilemiştir" denildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?

Akıllı telefon dünyasında lider markalardan biri olan Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7 ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki ne oldu da Galaxy Note 7, kelimenin tam anlamıyla Samsung’un elinde patlayan büyük bir başarısızlığa dönüştü? Gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu