USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zafer Partili Aslan, Namazgah Tepe’deki bakımsızlığı eleştirdi

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Sakarya Meydan Muharebesi’nde yaralanarak tedavi için Ankara’daki hastanelere kaldırılan, ancak kurtarılamayarak hayatını kaybeden 200’e yakın şehidin naaşının bulunduğu Namazgah Tepe’deki bakımsızlığı eleştird

Zafer Partili Aslan, Namazgah Tepe’deki bakımsızlığı eleştirdi
17-04-2023 20:57
Google News

Zafer ÖZETİ| Partisi Bürokrasi ile İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aslan, bir grup partili ile birlikte Namazgah Tepe'ye gitti.

Sakarya Meydan Muharebesi'nde yaralanan ve tedavi için Ankara'daki hastanelere kaldırılan, ancak kurtarılamayarak şehit düşen 200'e yakın Mehmetçiğin mezarının bulunduğu Namazgâh Tepe'nin bakımsızlığını eleştiren Aslan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz Zafer Partisi olarak bugün burada tüm şehitlerimizin anısına saygı gösterilmesi için toplandık. Vatanımız uğruna canlarını feda eden kanlarını akıtan şehitlerimize bir anıt mezarı çok gördünüz. Bunca yıl içinde bir bayrak dikip orayı izole edemediniz.

Burayı hak ettiği mertebeye ulaştırıncaya kadar Zafer Partisi olarak biz bu sorunun her zaman arkasında olacağız ve burada nöbet tutmaya devam edeceğiz.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu