USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi Dizisi, Çıkar Çıkmaz Rekor Kırdı

2 Eylül’de Amazon Prime Video’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin ilk günkü izlenme sayıları açıklandı. Dizi, çıkar çıkmaz rekor kırmayı başardı.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi, Çıkar Çıkmaz Rekor Kırdı
04-09-2022 10:41
Google News

2 ÖZETİ| gün önce Amazon Prime Video’da vizyona giren ve Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncesini anlatan Güç Yüzükleri dizisi, gündemden düşmek bilmiyor. Her ne kadar şu ana dek çoğunlukla olumsuz eleştirileriyle gündeme gelmiş olsa da dizinin hakkını vermek gerek.

Çünkü Amazon, dev bütçeye sahip dizisinin ilk günündeki izlenme sayısını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre Güç Yüzükleri çıkar çıkmaz bir rekor kırdı. Gelin olayın detaylarına hep beraber göz atalım.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, Amazon'un rekorunu kırdı

Amazon Prime Video, Rings of Power dizisinin ilk 24 saat içerisinde ne kadar izlendiğini açıkladı. Dizi, yayınlandığı ilk gün olan 2 Eylül’de 25 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. J.R.R. Tolkien'ın eserlerinden esinlenen Güç Yüzükleri, bu konuda dev platformun diğer yapımlarını geride bırakarak açılış günü izlenme rekorunu kırdı.

Amazon’un bu diziyle ne kadar uzun yıllardır uğraştığını ve ne kadar büyük bir yatırım yaptığını biliyoruz; dolayısıyla bu başarıyı da hak ediyor. Tabii bu başarıyı elde etmesi demek diziyi herkesin beğenerek izlediği anlamına gelmiyor.

www.idrak34.com


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeni Bir Yıldızın Doğuşuna Şahit Olacağız
Yeni Bir Yıldızın Doğuşuna Şahit Olacağız

T Coronae Borealis yıldızı 80 yıl aradan sonra tekrar patlayacak ve yeniden doğuşuna şahit olabileceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu