USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yusuf Dikeç'li Milli Takım'dan altın madalya!

Tüm Spor - Avrupa Atıcılık Konfederasyonu Şampiyonlar Ligi'nde Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz'dan oluşan 10 Metre Havalı Tabanca Takımımız, Sırp rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.

Yusuf Dikeç'li Milli Takım'dan altın madalya!
26-10-2024 18:58
Google News

Havalı ÖZETİ| Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca takım finalinde ev sahibi Sırbistan'ı 3-1 yenen milli sporcular Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, altın madalyanın sahibi oldu.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilen ve yarın tamamlanacak Havalı Silahlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Havalı Tabanca Takım yarı finalinde yarışan milli sporcular Yusuf Dikeç, Buğra Selimzade, Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz yarı final maçında 2-2 beraberliği yakaladıktan sonra Almanya ile düello maçına çıkan Yusuf Dikeç ve Şimal Yılmaz, aldıkları 16-2 galibiyet sonucunda, altın madalya maçına çıkmaya hak kazandı.

Final maçında Sırbistan’la karşılaşan milli sporcular, 3-1 galip gelerek altın madalya elde etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Fransızlar Tarafından Uzaya Gönderilen İlk Kedi: Félicette
Fransızlar Tarafından Uzaya Gönderilen İlk Kedi: Félicette

Uzayda yaşam en merak edilen konular arasında. Orada şartların ve yaşamın nasıl ilerlediği büyük bir gizem olduğundan, bilim insanları o bölgeye astronotları ve bazı hayvanları göndermeye devam ediyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu