USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

YouTube Premium'a Birbirinden Kullanışlı Özellikler Geliyor

YouTube Premium’a birçok yeni özelliğin geleceği açıklandı. Bu özellikler, daha kaliteli 1080p videolar, arkadaşlarınızla video izlemenize olanak tanıyan SharePlay desteği ve daha fazlasını içeriyor.

YouTube Premium'a Birbirinden Kullanışlı Özellikler Geliyor
10-04-2023 23:38
Google News

YouTube, ÖZETİ| ücretli abonelik sistemi Premium ile reklamları kaldırma, indirme, arka planda oynatma ve YouTube Music gibi birçok kullanışlı özellikler sunuyordu. Platform, ülkemizde de yer alan bu hizmetine bazı yenilikler getireceğini duyurdu.

Yeni özellikler, daha kaliteli 1080p videolar, SharePlay desteği ve daha birçok yeniliği içeriyor. Gelin bunların neler olduğuna hep birlikte bakalım.

Daha kaliteli videolar gösterecek “1080p Premium” özelliği

YouTube Premium’a gelecek ilk özellik geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan 1080p Premium özelliği olacak. Bu özellik, normal 1080 çözünürlükten daha kaliteli videolar izlemenizi sağlayacak. Google, bunun videoları “ekstra net” yapacağını söylerken çok fazla ayrıntı ve hareket içeren videolarda faydalı olacağını belirtiyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung, Şirkete Zarar Ettiren Çip Bölümlerini Ayıracak mı?
Samsung, Şirkete Zarar Ettiren Çip Bölümlerini Ayıracak mı?

Samsung'un Foundry başta olmak üzere çip üretiminde milyonlarca dolar zarara uğratan bölümlerini elden çıkarabileceği konuşuluyordu. Şirketin üst düzey yöneticilerinden konuya ilişkin açıklama geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu