USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

YouTube Music'teki Çalma Listesi Kapaklarını İstediğiniz Görsel Yapabileceksiniz

YouTube Music, çalma listesi kapağını kendi kütüphanenizden istediğiniz bir görsel yapmayı sağlayacak bir özellik test ediyor.

YouTube Music'teki Çalma Listesi Kapaklarını İstediğiniz Görsel Yapabileceksiniz
15-10-2024 20:28
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en önde gelen müzik platformlarından olan YouTube Music, düzenli olarak kullanıcı deneyimini iyileştirmek için hamleler yapıyordu. Şimdi ise gerçekten de “Neden şimdiye kadar yoktu?” diyeceğiniz bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Bazı aboneler, Reddit’te yaptıkları paylaşımda bu yeni özelliği fark ettiklerini belirttiler. Özellik, kullanıcının çalma listelerine kendine özel kapak fotoğrafı eklemesine olanak tanıyor.

Kendi galerinizden istediğiniz fotoğrafı listelerin kapağı yapabileceksiniz

*SlimSamurai13 (Reddit)

Tıpkı Spotify gibi bir işleve sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu yenilik, ister kendinize ait isterseniz de o listeye uygun gördüğünüz kendi kütüphanenizden fotoğrafı listenin kapağı yapmanızı sağlayacak. Böylece çok daha kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşanabilecek. Her listenin havasına göre bir görsel eklemek mümkün olacak.

Çalma listesi fotoğraflarını istediğiniz bir görsel yapma, YouTube Music kullanıcıları tarafından çok isteniyordu. Bu yüzden çok sevindirici olacağını söyleyebiliriz. Platformun hâlihazırda yapay zekâyla liste kapağı oluşturmayı sağlayan bir özelliği vardı. Ancak kesinlikle bununla aynı değildi. Listelerin kapağına normalde albüm görsellerinin eklendiğini belirtelim.

Görüntülere baktığımızda direkt olarak çalma listesinin kapağına bastığınızda karşınıza “Kütüphaneden Seç” seçeneği çıkacağını görebiliyoruz. Sonrasında ise uygun olacak şekilde kırpıyorsunuz. Mobilde de benzer bir şekilde çalışacağını düşünebiliriz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yeni güncelleme, Windows 10'u Windows 11'e yaklaştırdı!
Yeni güncelleme, Windows 10'u Windows 11'e yaklaştırdı!

Microsoft, yeni Windows 10 güncellemesi ile birlikte dosya paylaşımında kopyalama butonu, dosya önizlemesi ve dahasını sundu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu