USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
EÄŸitim

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM SINAV TAKVİMİ: Üniversite sınavı sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamalara göre YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? merak ediliyor. TYT 17 Haziran, AYT 18 Haziran , YDT 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, ÖSYM sınav

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM SINAV TAKVİMİ: Üniversite sınavı sonuçları açıklandı mı?
04-07-2023 09:48
Google News

ÖZETİ| Yks sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. 17-18 Haziran tarihlerinde üniversite sınavı uygulandı. YKS sınavına giren adayların merak ettikleri arasında ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı yer aldı. Peki, ÖSYM sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS üniversite sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? Üniversite sınavı sonuçları açıklandı mı?

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamalara göre YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklayacak. TYT: 17 Haziran, AYT: 18 Haziran , YDT: 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından YKS sonuçları 20 Temmuz'da adayların erişimine açılacak.

YKS SINAVI NE ZAMAN?

YKS sınavının yapılacağı tarihte belli oldu. Bu yıl YKS sınavı 17 -18 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. 2023-YKS 1. Oturum (TYT) 17 Haziran tarihinde gerçekleşecektir. 2023-YKS 2. Oturum (AYT) 18 Haziran tarihinde yapılacaktır. Bununla birlikte adaylar, 2023-YKS 3. Oturum (YDT) 18 Haziran tarihinde sınava girecektir.

2023 YKS TERCÄ°HLERÄ° NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamalara göre YKS sonuçları 20 Temmuz'da açıklayacak. TYT: 17 Haziran, AYT: 18 Haziran , YDT: 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından YKS sonuçları 20 Temmuz'da adayların erişimine açılacak. ÖSYM, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) sonuçlarının, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ilanının ardından tercih süreci de başlayacak.

Tercihlere ilişkin henüz resmi bir açıklama yok. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

ÖSYM SINAV TAKVİMİ

SINAVSINAV TARİHİBAŞVURU TARİHLERİGEÇ BAŞVURU GÜNÜ **SONUÇ TARİHİ ****
Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKÄ°TLERÄ°
Gazete ManÅŸetleri
Yol Durumu