USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yılmaz Vural rol aldığı Gurbetçi Şaban filmini anlattı: 'Kemal Ağabey gel oynatalım seni dedi&#

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Almanya'da yaşadığı dönemde rol aldığı Gurbetçi Şaban filmini anlattı. Vural, Kemal Ağabey ile tanıştık. Git gel, git gel, alıştı bana. ‘Yılmaz, gel oynatalım seni, hatıra olur’ dedi ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural rol aldığı Gurbetçi Şaban filmini anlattı: 'Kemal Ağabey gel oynatalım seni dedi&#
18-12-2022 16:02
Google News

Teknik ÖZETİ| direktör Yılmaz Vural, Star TV'de yayımlanan "Doğu Demirkol ile Alelade Show" programına konuk oldu. Vural, 1983 yapımı "Gurbetçi Şaban" filmindeki rolünü anlattı.

Yüksek lisans ve antrenörlük eğitimi için 1980 yılında Almanya'ya giden Vural, Kemal Sunal'ın filmindeki sahnelerin Köln İstasyonu'nda çekildiğini söyledi.

"BEN DEĞİLİM O"

Vural, filmde oynamasına ilişkin “Kemal Abi gelmiş film çekmeye. Kostüm, figüran lazım, polisten izin alınacak. Benim yardımcı olmamı istediler. Otele gittim, Kemal Ağabey ile tanıştık. Komedyen ya, ben espri yapacak sanıyorum. Ama devlet memuru gibiydi. Suratı hiç gülmezdi. Git gel, git gel, alıştı bana. ‘Yılmaz, gel oynatalım seni, hatıra olur’ dedi" ifadelerini kullandı.

Deneyimli hoca, 1986 yılında teknik direktörlük yapmaya başladığını söyleyerek, "Oyuncular izlemiş, 'Hocam seni filmde gördük' dediler. Ben de kötü bir şey yaptım gibi geldi. ‘Ben değilim o’ dedim" diye konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina
Şanghay'da Büyüleyici Şekilde Hareket Eden Bina

Dünyada birçok bina âdeta hayal gücümüzü zorlayan mimari tasarımlara sahip. Bunlardan biri de Şanghay’daki Bund Finans Merkezi. Binanın özelliği ise hareket etmesi. Nasıl yani?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu