USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yer: Çin! Genç kadına sokakta bir anda kaplan saldırdı, olayın sonrası muamma

Çin'de kayıtlara geçen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde bir kaplanın ani saldırısına maruz kalan kadının anları yer alırken kadının yanındaki şahısların paniği dikkat çekti. Kameranın dışına çıkılan kısımlarda ise ne olduğu konusunda henüz bi

Yer: Çin! Genç kadına sokakta bir anda kaplan saldırdı, olayın sonrası muamma
29-12-2022 21:18
Google News

Çin'de ÖZETİ| çekildiği iddia edilen görüntüler kan dondurdu. Kameraya yansıyan o anlarda bir kadının kaplan saldırısına uğradığı görüldü.

BİR ANDA SALDIRDIGörüntülerde şoförle yer değiştirmek için araçtan inen kadının bir süre yolda beklediği görüldü. O sırada ağaçlık alandan bir anda fırlayan kaplan kadına arkadan saldırdı.

DONUP KALDILARKaplan, sırtından yakaladığı kadını ağaçlık alana çekerken, araçtaki kişiler dondu kaldı. Kaplanın uzaklaşmasıyla birlikte arabadan inen kişiler ağaçlık alana doğru koştu.

SONRASI BİLİNMİYORÖte yandan korkunç olay saniye saniye kameraya yansırken, kameranın açısının dışında kalan ağaçlık alanda ne olduğu henüz bilinmiyor.

Haberler.com / Bilsay Özer - Dünya
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yapay zeka Ruh sağlığı sorunlarını teşhis etmenin ilginç bir yol buldu!
Yapay zeka Ruh sağlığı sorunlarını teşhis etmenin ilginç bir yol buldu!

Geleneksel yöntemlerde ruh sağılığı sorunlarını teşhis etmek için bir psikiyatri doktoruna görünmek tedavinin ilk adımı olurken bugün yapay zeka ruh hastalıklarını saptamakta ilgi çekici bir yol sunuyor..

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu