USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yer bilimci Naci Görür’den Malatya depremi sonrası yeni fay uyarısı

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde dün saat 12.04’te 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde yıkılan binalar olurken, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yer bilimci Naci Görür’den Malatya depremi sonrası yeni fay uyarısı
28-02-2023 07:58
Google News
Malatya’nın ÖZETİ| Yeşilyurt ilçesinde dün saat 12.04’te 5,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde yıkılan binalar olurken, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür dikkat çeken bir açıklamada bulundu.Abone ol

Malatya'da dün öğle saatlerinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kent sabah saatlerinde de 4.1 şiddetinde depremle sallandı. 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür son depreme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı ve şunları kaydetti:

“Yeşilyurt, Malatya'da 5,5 deprem oldu. Deprem Malatya Fayına paralel bir hat üzerinde. Doç. Dr. Cengiz Zabcı ve Prof. Dr. Ziya Çakır ile konuştum, bu fay MTA haritasına çizilmemiş yeni bir fay olabilir. Ama daha önce olmuş 7,6'lık depremin bu bölgeyi yüklemesi sonucu olduğu kesin” 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri
Şehir İçi Kullanılabilen Rüzgâr Türbinleri

Yenilenebilir enerji kaynaklarına geçiş yapmak çevremiz için büyük önem taşıyor. Rüzgâr enerjisi elde etmek için kullanılan devasa rüzgâr türbinlerini şehir içinde kullanılabilir forma sokan bir tasarım ise şehirde yenilenebilir enerji elde etme konusuna yeni bir soluk getiriyo

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu