USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yer: Bayrampaşa... 'Tokat' şakasıyla başladı, 'cinayetle' bitti

İstanbul Bayrampaşa'da M.Ö. arkadaşı Ş.K.'ye şaka amaçlı tokat atmasının ardından ikili arasında kavga başladı. Oturdukları eğlence mekanından dışarıya çıkan ikili arasındaki kavgada, M.Ö. yanındaki arkadaşı U.K. ile birlikte Ş.K.’ye silahla ateş etti. Vücudunun ?

Yer: Bayrampaşa... 'Tokat' şakasıyla başladı, 'cinayetle' bitti
30-12-2022 18:21
Google News

Bayrampaşa ÖZETİ| Terazidere Mahallesi’nde bir eğlence mekanında oturan M.Ö., 14 Aralık Çarşamba Günü saat 03.00 sıralarında arkadaşı Ş.K.'ye tokat attı. M.Ö. ile Ş.K arasında tartışma çıktı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Çıkan tartışma mekan dışında çıkan ikili kavgaya başladı. Kavgada, M.Ö.'nün yanındaki arkadaşı U.K., yanında bulunan 2 silahtan birini M.Ö'ye verdi. İkili daha sonra Ş.K.'ye kurşun yağdırdı.

KURTARILAMADI

Ş.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, arkadaşları tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ş.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis, U.K'yi Başakşehir'de, M.Ö.'yü de Fatih'te yakaladı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 1 tane ruhsatsız tabanca ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Emniyet'teki işlemlerinin ardından şüpheliler "Kasten Öldürme" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin ateş ettikten sonra Ş.K.'yi darbettikleri ve Ş.K.'nin yere düştüğü görülüyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu