USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yeni iPad ve iPad Pro Tanıtıldı: İşte Türkiye Fiyatı

Apple, bugün sürpriz bir şekilde yeni iPad ve iPad Pro tabletlerini tanıttı. İşte 10. nesil iPad ve 6. nesil iPad Pro özellikleri...

Yeni iPad ve iPad Pro Tanıtıldı: İşte Türkiye Fiyatı
18-10-2022 18:23
Google News

Son ÖZETİ| olarak geçtiğimiz yılın nisan ayında MacBook’larında bulunan M1 işlemcisine sahip iPad Pro modelini piyasaya süren Apple, bugün sürpriz bir şekilde yepyeni iPad serisini tanıttı. Apple’ın yeni ürünleri, iPad ve iPad Pro’dan oluştu.

Elbette yeni ürünler arasında en ön plana çıkan model iPad Pro idi. iPad Pro, bu yıl büyük yeniliklere ev sahipliği yaptı. Tabletin en büyük özelliği ise güncel MacBook Pro bilgisayarlarda bulunan M2 işlemcisini taşıması oldu. Gelin, yeni 10. nesil iPad ve 6. nesil iPad Pro’ya yakından bakalım.

Hızına hız katan yeni iPad Pro:

Tasarım:

ipad pro

Yeni iPad Pro, bir önceki nesle göre büyük bir tasarım değişikliğine yer vermiyor. Cihaz, bir önceki nesil iPad Pro ile aynı olacak şekilde düz kenarlara ev sahipliği yapıyor. Yeni iPad Pro, M2 işlemcisi sayesinde 2021 modeline göre %35 daha yüksek grafik performansı sunuyor.

Donanım:

ipad pro

iPad Pro’nun bir önceki nesle göre en büyük iyileştirmeleri donanım tarafında bulunuyor. Cihaz, son model MacBook Pro ve Air modellerinde bulunan M2 işlemcisine yer veriyor.

M2 işlemcisi ile ilgili tüm detaylara ulaşmak için:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu