USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yeni Chery OMODA 5 PRO Türkiye’de!

Cherry, OMODA 5 PRO'nun, kapsamlı bir şekilde yenilendiği yeni versiyonunu tanıttı. Peki bu yeni otomobil neler sunuyor?

Yeni Chery OMODA 5 PRO Türkiye’de!
27-07-2024 17:13
Google News

Chery, ÖZETİ| Türkiye pazarında büyük beğeni toplayan crossover modeli OMODA 5 PRO'nun, kapsamlı bir şekilde yenilendiği yeni versiyonunu tanıttı. Peki bu yeni otomobil neler sunuyor? Selefine kıyasla hangi yenilikleri beraberinde getiriyor?

Yeni Chery OMODA 5 PRO satışa çıktı!

Yeni OMODA 5 PRO, Chery'nin tasarım felsefesini korurken, bazı önemli dokunuşlarla daha dinamik ve şık bir görünüme kavuşmuş. Aracın arkasına eklenen küçük bir kuyruk ve tek renkli spoyler, hem görsel olarak fark yaratıyor hem de sürüş deneyimine olumlu etki ediyor.

OMODA 5 PRO

İç mekanda ise konfor ve kalite hissiyatı artırılmış. Kapı panellerinde kullanılan yumuşak malzemeler, lüks ve konfor algısını yükseltiyor. Yeni OMODA 5 PRO'nun en dikkat çekici yeniliklerinden biri ise çift ekranlı yeni bilgi-eğlence sistemi.

Chery Tiggo 8 PLUS modelinin resmi görselleri yayınlandı

Chery Tiggo 8 PLUS modelinin resmi görselleri yayınlandı

Chery Tiggo 8 PLUS modelinin resmi fotoğrafları yayınlandı. Yeni tasarımı, güçlü motor seçenekleri ve keskin çizgileri ile dikkat çekiyor.

Endüstri lideri Qualcomm Snapdragon SA8155P çipiyle gelen bu sistem, yüksek bir performans ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Direksiyon simidindeki dokunmatik düğmeler ve vites koluna eklenen tek tuşla çalıştırma düğmesi ise sürücünün konforunu artıran diğer detaylar arasında yer alıyor.

Chery, OMODA 5 PRO'nun bu yeni versiyonuyla, kullanıcıların beklentilerine daha iyi cevap vermeyi ve sürekli gelişen otomotiv trendlerine ayak uydurmayı hedefliyor. Dış tasarımdan iç mekan konforuna, teknolojik özelliklerden sürüş dinamiklerine kadar pek çok alanda yapılan yenilikler, OMODA 5 PRO'nun rekabetçi SUV segmentinde iddialı bir konuma yerleşeceğini gösteriyor.

OMODA 5 PRO
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!

Apple Watch Series 10'un yeni özelliği, uyku apnesini tespit edebilecek. Cihaz, gelişmiş EKG sensörü ve daha büyük ekran sunacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu