USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yeni ChatGPT Sesli Asistan Kullanıma Sunuldu

OpenAI, ChatGPT kullanıcıları için sesli asistan özelliğini tanıttı ve kullanıcıların sesli yanıt almasını sağlayacak.

Yeni ChatGPT Sesli Asistan Kullanıma Sunuldu
25-09-2024 15:57
Google News

OpenAI, ÖZETİ| ChatGPT kullanıcıları için uzun süredir beklenen sesli asistan özelliğini tanıttı. Kullanıcıların yazılı ve görsel talimatlara sesli yanıt alabileceği bu yeni özellik, ücretli aboneler için erişime açıldı.

San Francisco merkezli OpenAI, “gelişmiş ses moduolarak adlandırılan yeni özelliğini ChatGPT Plus abonelerine ve ChatGPT Team kullanıcılarına sunmaya başladı. Kurumsal ve Eğitim aboneleri için ise bu özelliğin önümüzdeki hafta kullanılabilir hale geleceği duyuruldu. Mayıs ayında tanıtılan sesli asistan, daha önce güvenlik sorunları nedeniyle piyasaya sürülmesi ertelenmişti.

Kullanıcılar dokuz farklı ses seçeneği ile etkileşimde bulunabilecek

chatgpt yeni sesli asistan

Yeni sesli asistan, kullanıcıların sesli yanıt almasını sağlarken, belirli kısıtlamalara da sahip. Özellikle diğer insanların konuşma tarzlarını taklit etme yeteneği bulunmuyor. Bununla birlikte, yeni özellik sayesinde kullanıcılar, toplamda dokuz farklı ses seçeneği arasından tercih yapabiliyor. Bu seçenekler arasında "arbor", "spruce" ve "maple" gibi doğal temalı isimler taşıyan sesler de bulunuyor.

OpenAI'nin yeni sesli asistanı, ChatGPT deneyimini daha etkileşimli bir hale getirmeyi hedefliyor. Ancak mevcut sınırlamalar ve eksiklikler, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için daha da fazla geliştirme gerektirdiğini gösteriyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yapay Zekaya Sorduk: Covid Hiç Yaşanmamış Olsaydı Ne Olurdu?
Yapay Zekaya Sorduk: Covid Hiç Yaşanmamış Olsaydı Ne Olurdu?

COVID-19 pandemisi hiç yaşanmasaydı acaba ne olurdu? Yapay zekâya sorduk ve psikolojik etkilerden tutun teknolojiye kadar cevaplarını aldık…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu