USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yazı Editörlük ve Medya Kursu, Türk Edebiyatı Vakfında 5 Kasım'da başlayacak

Edebiyatçı, gazeteci ve yazar Mehmet Nuri Yardım'ın eğitmenliğini üstlendiği Yazı Editörlük ve Medya Kursu, 5 Kasım'da Türk Edebiyatı Vakfı'nda başlayacak.

Yazı Editörlük ve Medya Kursu, Türk Edebiyatı Vakfında 5 Kasım'da başlayacak
28-10-2022 17:59
Google News

Vakıftan ÖZETİ| yapılan açıklamaya göre, 15 yıldan beri İstanbul ve çevresindeki illerde çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kursta, edebiyat ve medyanın temel türleri ele alınacak.

Yardım'ın "Yazı Masası" kitabında yer alan 45 yazı türünün işleneceği kursta, anket, antoloji, araştırma, arşiv, atasözleri, biyografi, deneme, dergi editörlüğü, deyimler, eleştiri, hatıra, haber, hikaye, hitabet, inceleme, internet sitesi editörlüğü, kitap tanıtımı, köşe yazısı, makale, masal, mektup, mizah, portre, radyo programcılığı, roman, röportaj, senaryo ve yayınevi editörlüğü konuları işlenecek.

Eğitim 12 haftanın sonunda 21 Ocak 2023'te sona erecek. Kursla ilgili olarak detaylı bilgiye "www.turkedebiyati.com.tr" adresinden ulaşılabilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu