USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Yatırımcılar Zuckerberg'i sıkıştırdı: Sabır istiyorum

Facebook, Instagram ve Whatsapp gibi popüler uygulamaları bünyesinde barındıran Meta şirketinin CEO'su Mark Zuckerberg, Meta'nın maliyetleri yatırımcıları endişelendirdiği için sabır istiyor.

Yatırımcılar Zuckerberg'i sıkıştırdı: Sabır istiyorum
27-10-2022 12:11
Google News

Meta ÖZETİ| Platforms Inc. CEO'su Mark Zuckerberg, dijital reklam şirketleri için zaten zorlu bir zamanda sosyal medya devinin büyüyen yatırımları karşısında yatırımcılardan sabırlı olmalarını istedi.

Zuckerberg dün yaptığı bir konuşmada Meta'nın sanal gerçeklik versiyonunu, metaverse'yi ve sosyal ağlarında büyük değişiklikleri körükleyen yapay zekâyı finanse etmek için şişen maliyetleri haklı çıkarmaya çalıştı.

Zuckerberg, Meta'nın kısa biçimli video, iş mesajlaşması ve metaverse gibi alanlardaki en büyük girişimlerinin doğru yöne gittiğinden emin olduğunu söyledi, getirisinin ne kadar büyük olacağını kesin olarak söyleyemedi.

Zuckerberg, “Bence bunların her birini farklı zaman dilimlerinde çözeceğiz. Sabrınızı takdir ediyorum ve sabırlı olup bize yatırım yapanların sonunda ödüllendirileceğini düşünüyorum” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı

Yeni iddialara göre Qualcomm ve MediaTek'in yeni amiral gemisi çipleri Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek 9400, zamlı fiyatlardan çıkış yapabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu