USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Yatırım dünyasının ‘teknik direktörü’ Selçuk Gönençler infox’a transfer oldu

Uzman stratejist Selçuk Gönençler, piyasa durumu ve hisse senedi analizleriyle ilgili videolarıyla, İnfo Yatırım’ın akıllı yatırım platformu infox’ta yer alacak.

Yatırım dünyasının ‘teknik direktörü’ Selçuk Gönençler infox’a transfer oldu
19-09-2024 16:42
Google News

Uzman ÖZETİ| stratejist Selçuk Gönençler, güncel piyasa ve hisse senedi analizi videolarıyla İnfo Yatırım’ın akıllı yatırım uygulaması infox’ta olacak. 34 yıllık sermaye piyasaları tecrübesiyle Türkiye’nin en köklü aracı kurumlarından İnfo Yatırım, yatırımlarına bilgi ve birikimin gücüyle yön vermek isteyenlere desteğini yeni olanaklarla büyütüyor. İnfo Yatırım, teknik bilgi ve öngörüleriyle yatırım dünyasının fikir önderleri arasında gösterilen analist Selçuk Gönençler’i, infox’ta yatırımcılarla buluşturacak.

1 Ekim’de başlıyor

İnfo Yatırım’ın yeni transferinin arka planında; yatırımı herkes için erişilebilir, anlaşılabilir ve kolay kılarak bireylerin daha bilinçli yatırım kararları almalarını teşvik etme hedefi bulunuyor. Akıllı yatırımın peşindeki lisanslı yatırımcılar, 1 Ekim’den itibaren Selçuk Gönençler tarafından hazırlanan güncel piyasa ve hisse senedi analiz videolarına infox’tan ulaşabilecek. Yurt içi ve yurt dışı piyasalara tek ekrandan erişim sağlayan infox mobil uygulamasını indirdikten sonra Görüntülü Hesap Aç butonuna tıklayarak birkaç adımda kolayca İnfo Yatırım hesabı açmak mümkün. Uzman stratejist Selçuk Gönençler'in hazırladığı analizler, infox üzerinden lisanslı üyelere sunulacak.

infox akıllı yatırım uygulamasıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak, uygulamayı indirmek ve ‘yatırım dünyasının teknik direktörü’ Selçuk Gönençler’den piyasalarla ilgili en güncel taktikleri almak için linke tıklayabilirsiniz.

İNFO Yatırım hakkında:

1990 yılından itibaren sermaye piyasaları alanında faaliyet gösteren İnfo Yatırım Menkul Değerler, sermayesi güçlü ve halka açık Hedef GSYO, Seyitler Kimya ve Skyalp Finansal Teknolojiler; halka kapalı Hedef Yatırım Bankası, Zen GSYO, Hedef Portföy, Colendi Menkul Değerler şirketlerini de bünyesinde bulunduran Hedef Grubu iştirakidir. İnfo Yatırım, bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım–satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri sunmaktadır. İnfo Yatırım, Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası ve Kaldıraçlı Alım Satım İşlemleri’nde aracılık hizmeti vermekte olup, faaliyet gösterdiği alanlarda etkinliğini artırmaktadır. 2011 yılında halka arz edilen şirket Borsa İstanbul’da İNFO koduyla işlem görmektedir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung Galaxy S24 FE'nin Kılıf Tasarımları ve Özellikleri Sızdırıldı
Samsung Galaxy S24 FE'nin Kılıf Tasarımları ve Özellikleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S24 FE'nin yeni kılıf tasarımları ve ekran koruyucuları ortaya çıktı. Akıllı özellikler ve renk seçenekleri dikkat çekiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu