USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yarın bankalar açık mı? 28 Ekim'de havale ve EFT yapılabilecek mi?

Ekonomi - 28 ve 29 Ekim'de bankaların çalışma saatleri vatandaş tarafından merak edilip internette araştırılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olmasından dolayı bankalarda para yatırma, para çekme, EFT ve havale işlemlerini yapacak olanlar 28 Ekim Pazartesi günü i?

Yarın bankalar açık mı? 28 Ekim'de havale ve EFT yapılabilecek mi?
27-10-2024 12:42
Google News

29 ÖZETİ| Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan bir gün önce 28 Ekim Pazartesi gününde, bankaların açık olup olmadığı ve havale, EFT gibi işlemlerin o gün yapılıp yapılmayacağı vatandaş tarafından merak edilip arama motorlarında sorgulanıyor. Cumhuriyet Bayramı'nın hafta içine denk gelmesi ve resim tatil olmasından dolayı akıllara, "28 Ekim'de havale ve EFT yapılabilecek mi?" sorusu geldi.

YARIN BANKALAR AÇIK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Salı günü kutlanacak. 28 Ekim Pazartesi günü ise Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yarım gün tatil ilan edildi. Bu bağlamda, bankalar 28 Ekim'de sadece öğlene kadar hizmet verecektir. 

Öğleden sonra kapalı olacaktır.

29 EKİM'DE BANKALAR AÇIK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda bankalar kapalı olacaktır.

28 EKİM'DE HAVALE VE EFT YAPILABİLECEK Mİ?

Bankaların mesai düzenlemesine göre bankalar resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Bu noktada bankalar bugün öğlen 12.30'a kadar kadar açık olacak fakat öğleden sonra hizmet vermeyecek.

28 Ekim'de öğleden sonra yapılacak limit üstü EFT/Havale işlemlerinin hesaba geçmesi ancak 31 Ekim Perşembe günü gerçekleşecektir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McLaren F1'in Motorunda Neden 16 Gram Altın Kullanıldı?
McLaren F1'in Motorunda Neden 16 Gram Altın Kullanıldı?

Motor sporları dünyasında bazı araçlar efsaneleşse de McLaren F1’in yeri gerçekten bambaşka. Hâlâ varlığını sürdüren bu süper arabalar, teknoloji harikası olarak bilinse de bilmediğiniz bir detay olabilir. O da motor bölümünde 16 gram altın kullanılması.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu