USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yardım görevlisi, depremin Halep'i cehennemin en derin katına çevirdiğini söyledi

Cizvit Mülteci Servisi'nden Peder Tony O'Riordan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin Suriye'nin Halep kentini cehennemin en derin katına çevirdiğini söyledi.

Yardım görevlisi, depremin Halep'i cehennemin en derin katına çevirdiğini söyledi
11-02-2023 02:09
Google News

Suriye'nin ÖZETİ| Halep kentindeki bir yardım görevlisi kentteki durumu "cehennemin en derin katları" olarak tanımladı.

Cizvit Mülteci Servisi'nden Peder Tony O'Riordan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin Halep'i de "derinden" etkilediğini dile getirdi.

O'Riordan, deprem nedeniyle yeni binaların çöktüğünü ve diğerlerinin de güvensiz hale gelerek "insanları şehrin dört bir yanında yerinden ettiğini" söyledi.

Depremden önce bir iş arkadaşının Halep'teki durumu "cehennem" olarak tanımladığını aktaran O'Riordan, "Bu depremden önceydi, yani depremden önce cehennemdeysek şimdi cehennemin en derinindeyiz" ifadelerini kullandı.

O'Riordan, Halep'te "120'den fazla acil durum sığınağı olduğunu ve insanların depremlerden sonra çöken binalar nedeniyle travma yaşadığını" belirterek, kentteki birçok insanın şu anda arabalarda ve soğukta dışarıda uyuduğunu söyledi.

O'Riordan, "Batı'daki sivil örgütlerin ve hükümetlerin buraya çok ama çok hızlı bir şekilde yardım pompalamasına ihtiyacımız var" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan
Bir Zamanlar Dinozor Avlayan 9 Tehlikeli Hayvan

Çok eski çağlarda yaşadığını bildiğimiz, büyüklükleri ve hakkındaki efsanelerle hepimizin ilgisini çeken dinozorları da avlayan hayvanlar olduğunu biliyor muydunuz? İçlerinde, sandığınız gibi devasa boyutlarda olmadığını görünce şaşıracağınız hayvanların da bulundu

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu