USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yapay zeka tuşlu Meizu Lucky 08 inceleme!

Meizu, akıllı telefon pazarında adından söz ettiren bir marka olarak, fiyat-performans dengesine odaklanan yeni modeli Lucky 08 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Meizu Lucky 08 inceleme sizlerle.

Yapay zeka tuşlu Meizu Lucky 08 inceleme!
15-10-2024 20:13
Google News

Meizu, ÖZETİ| akıllı telefon pazarında adından söz ettiren bir marka olarak, fiyat-performans dengesine odaklanan yeni modeli Lucky 08 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle orta segmentte yer alan bu cihaz, yapay zeka (AI) özellikleriyle desteklenmiş ve bu yönüyle genellikle amiral gemisi modellerde karşılaşılan teknolojileri kullanıcılara sunuyor. Meizu Lucky 08 inceleme sizlerle.

Yapay zeka tuşlu Meizu Lucky 08 inceleme!YouTube videoSDNShiftdelete.net

Meizu Lucky 08, sade ancak işlevsel bir paketle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Kutuda yer alan şeffaf kılıf, 45 watt adaptör ve Tip A’dan Tip C’ye dönüştürücü kablo cihazın kullanımını destekleyen önemli aksesuarlar arasında. Çin versiyonu olduğu için Google servislerini desteklemeyen bu modelde, uygulama kurulumları APK dosyalarıyla manuel olarak yapılmak zorunda kalıyor.

Tasarımda, cihazın arka kısmında yer alan çift kamera kurulumu dikkat çekiyor. Ana kamera ve makro lens ile gelen telefon, geniş açılı lens eksikliğiyle bir miktar eleştiri alsa da şık ve modern bir tasarıma sahip. 6.7 inç büyüklüğünde, 1264×2780 çözünürlük sunan ekranı, 144 Hz yenileme hızı ile desteklenerek oyun odaklı bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Snapdragon 7s Gen 2 işlemciyle donatılan Meizu Lucky 08, performans odaklı bir cihaz olduğunu kanıtlıyor. Grafik tarafında Adreno 710 GPU ile desteklenen cihaz, 12 GB RAM ve +12 GB sanal RAM ile birlikte toplamda 24 GB kapasiteye ulaşabiliyor. Ayrıca, 512 GB depolama alanı sunan cihaz, yüksek depolama ihtiyacı olan kullanıcıları da memnun edecek düzeyde.

Kamera performansında ise 108 MP ana kamera ve 2 MP makro lens dikkat çekiyor. 4K 30 fps video çekim yeteneği bulunan cihaz, video ve fotoğraf kalitesi açısından fiyat segmentine göre yeterli bir performans sergiliyor. Ancak geniş açılı kameranın olmaması bazı kullanıcılar için bir eksiklik olarak değerlendirilebilir. Video çekiminde ise stabilizasyon ve detay kaybı gibi eksiklikler gözlemlenmiş durumda.

Meizu Lucky 08, 6000 mAh kapasiteli bataryası ve 45 watt hızlı şarj desteği ile uzun süreli kullanım sağlıyor. Batarya ömrü ve hızlı şarj yetenekleri, cihazı performans odaklı kullanıcılar için cazip hale getiriyor. Ayrıca, ekran altı parmak izi okuyucu gibi üst segmentte gördüğümüz özellikler de cihazda yer alıyor.

Meizu Lucky 08, orta segmentte güçlü donanım özellikleri, yüksek ekran yenileme hızı ve büyük batarya kapasitesi ile dikkat çeken bir model olarak öne çıkıyor. Ancak kamera performansından çok yüksek beklentileri olmayan ve daha çok performansa odaklanan kullanıcılar için uygun bir tercih olabilir. Vergi ve ek maliyetlerle Türkiye fiyatı yüksek seviyelerde seyretse de, cihazın sunduğu özellikler göz önüne alındığında, fiyat-performans oranıyla orta segmentte tercih edilebilecek bir seçenek olduğu söylenebilir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
General Motors, Elektrikli Araç Satışında Rekor Kırdı
General Motors, Elektrikli Araç Satışında Rekor Kırdı

General Motors, yeni Chevrolet Equinox EV ile elektrikli araç satışlarında yeni bir rekor kırdı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu