USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...

İstanbul'da toplu ulaşım hemen her gün yeni bir olayla gündemde. Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bir hafta içerisinde 2 kez arıza yaşanırken şimdi de aydınlatma direği devrildi.

Yanan otobüs, arızalanan metrobüsten sonra şimdi de tehlikeli tramvay! 10 günde 3. kez...
28-11-2022 11:45
Google News

Yol ÖZETİ| kenarlarında arızalanan otobüsler, motoru yanan belediye araçları, freni patlayıp şöförsüz şekilde dehşet saçan metrobüsler derken İstanbul'da toplu ulaşımında tramvaylar da risk unsuru oldu.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında aydınlatma direğinin devrilmesi nedeniyle seferler, Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılıyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda Galata Köprüsü üzerinde bulunan aydınlatma direğinin katener teli üzerine devrilmesi nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Bağcılar-Eminönü istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadesine yer verildi.

10 GÜNDE PEŞ PEŞE ARIZALAR

18 Kasım'da Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle seferler Kabataş-Sirkeci ve Bağcılar-Sultanahmet istasyonları arasında gerçekleştirilmişti. Yaklaşık 40 dakika süren arızanın giderilmesinin ardından seferler normale dönmüştü.

21 Kasım'da yine Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arıza meydana gelmiş ve seferler Kabataş-Eminönü ile Bağcılar-Beyazıt istasyonları arasında ancak gerçekleştirilebilmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
OpenAI Yeni
OpenAI Yeni "Canvas" Arayüzünü Kodlama Projeleri İçin Tanıttı

OpenAI, kullanıcıların kodlama projelerinde daha verimli çalışmasını sağlamak için yeni "Canvas" arayüzünü duyurdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu