USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Yakında Sadece 'Çok Parası Olan' Renault Alabilecek

Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından Renault'un global CEO'su değişti. Bu değişim, şirkette büyük bir revizyonu da beraberinde getirecek. Edinilen bilgilere göre Renault, ilerleyen yıllarda bugün bildiğimizden çok daha farklı bir marka haline dönüşecek.

Yakında Sadece 'Çok Parası Olan' Renault Alabilecek
31-01-2023 13:09
Google News

Renault, ÖZETİ| bundan sonra Fabrice Cambolive tarafından yönetilecek. Cambolive dönemi ile ilgili edinilen bilgiler, Renault'un çok ciddi bir revizyona gireceğini gözler önüne seriyor. Eğer hedeflere ulaşılırsa Renault'un bugün bildiğimiz anlamda ulaşılabilirlikten uzak, premium bir marka haline geleceği söyleniyor.

Bilindiği üzere Renault, Dacia'nın da üst markası konumunda. Renault'daki değişim, Dacia'nın segmentasyonunu da doğrudan etkileyecek. Fabrice Cambolive yönetimindeki Renault, Dacia'nın 'uygun fiyatlı otomobil markası' değil bugünkü Renault gibi ana akım otomobil üreticisi olmasını sağlayacak. Bir başka deyişle DaciaRenault'un yerine geçecek. Renault ise üst segment otomobiller üreten premium bir markaya dönüşecek.

Clio, Taliant, Megane gibi modeller için yolun sonuna gelinmiş olabilir

Renault Clio

Renault'un Türkiye'de en çok tercih edilen otomobilleri Clio, Taliant ve Megane olarak sıralanabilir. Eğer marka gelecek hedeflerini yukarıda anlattığımız şekilde gerçekleştirmeyi başarırsa bu popüler modeller için yolun sonuna gelinebileceğini belirtmek gerek. Ancak elbetteki bu modellerin yeni versiyonlarıyla Dacia markası altında karşılaşmamız da son derece olası.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?
Asfaltlar Genellikle Neden Hep Siyah?

Yolda yürürken, araba kullanırken kısacası her dışarı çıktığımızda ayağımızın altındaki asfaltın neden sadece siyah olduğunu hiç merak ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu