USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Smart Band 9 Titan Gray tanıtıldı!

l lang=

Xiaomi Smart Band 9 Titan Gray tanıtıldı!
26-09-2024 16:47
Google News

Xiaomi, ÖZETİ| popüler akıllı bilekliği Smart Band 9'un yeni renk seçeneğini görücüye çıkardı. Gelişmiş sağlık ve fitness özellikleriyle dikkat çeken Smart Band 9; artık Titan Gray dahil olmak üzere çeşitli renk seçenekleriyle satın alınabilecek.

Xiaomi Smart Band 9 Titan Gray

Smart Band 9, 1.62 inç AMOLED ekranıyla önceki modellere göre daha geniş bir ekran sunuyor. 1200 nit'e kadar çıkan parlaklığı sayesinde güneş ışığı altında bile rahat kullanım sağlıyor. Bu panelin 60 Hz yenileme hızını desteklediğini belirtelim.

Smart Band 9; gelişmiş kalp atış hızı ve kandaki oksijen takibi özellikleriyle sağlığınızı yakından izlemenize olanak tanıyor. Çok yönlü uyku izleme özelliği ise uyku evrelerinizi detaylı şekilde analiz ederek uyku kalitenizi iyileştirmenizi sağlıyor.

1321231232

Smart Band 9'da 150'den fazla spor modu bulunuyor. Yüzme, koşu, bisiklet gibi popüler sporların yanı sıra yoga, dans gibi farklı aktiviteleri de takip edebiliyorsunuz. Akıllı bilekliğin 21 güne kadar pil ömrü sunduğunun da altını çizelim.

Alüminyum alaşımlı çerçevesi ve çeşitli renk seçenekleriyle satışa sunulacak bileklik, artık Titan Gray seçeneğiyle de mevcut. Tabi Xiaomi; Zincir Kayış, Manyetik Kayış, Metal Kayış, Örgülü Kayış gibi farklı malzeme ve renklerde seçenekler de sunuyor.

Xiaomi Smart Band 9 Titan Gray fiyatı 1359 TL olarak belirlendi. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu