USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Robot Vacuum S20 Duyuruldu: İşte Özellikleri

Xiaomi, yeni robot süpürgesi "Robot Vacuum S20"yi duyurdu. Artık standart hâle gelmiş özelliklerle donatılan robot süpürgenin fiyatı ve erişilebilirlik durumu açıklanmadı.

Xiaomi Robot Vacuum S20 Duyuruldu: İşte Özellikleri
18-06-2024 14:33
Google News

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi Xiaomi, robot süpürge ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Resmî internet sitesi üzerinden "Robot Vacuum S20" olarak isimlendirilen yeni robot süpürgesini duyuran şirket, bu ürünüyle de dikkat çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Xiaomi Robot Vacuum S20 hem süpürme hem de silme özelliklerine sahip olan modellerden bir tanesi. 5.000 Pa'ya kadar emiş gücü sunan robot süpürge, 400 mililitrelik çöp haznesi ile 270 mililitrelik temiz su haznesine sahip. 

Karşınızda Xiaomi Robot Vacuum S20

Xiaomi Robot Vacuum S20

Xiaomi'nin yeni robot süpürgesi, marka için oldukça alışık olduğumuz özelliklere ev sahipliği yapıyor. Mesela Xiaomi Robot Vacuum S20'de hızlı haritalama, birden çok kat için çoklu harita oluşturma modları mevcut. Öte yandan; bu robot süpürge asistan desteğine de sahip. Tüketiciler, Alexa veya Google Asistan üzerinden robot süpürgelerini kontrol edebilecekler.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu