USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi MIX Flip'in Bazı Özellikleri Kesinleşti

Xiaomi'nin büyük olasılıkla bu ay sonu duyuracağı katlanabilir ekranlı telefonu MIX Flip, Geekbench testlerinde göründü. Telefonun bazı özellikleri böylelikle netleşmiş oldu.

Xiaomi MIX Flip'in Bazı Özellikleri Kesinleşti
15-07-2024 22:23
Google News

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi Xiaomi, önümüzdeki haftalarda önemli bir işe imza atacak. Şirket, muhtemelen temmuz ayı sonunda bir etkinlik gerçekleştirecek ve bu etkinlik kapsamında da "MIX Flip" olarak isimlendireceği katlanabilir ekranlı telefonunu duyuracak. Dikey olarak katlanabilecek telefon, Xiaomi için bir ilk olarak kayıtlara geçecek.

Bugünse yaklaşmakta olan Xiaomi MIX Flip ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geekbench'te ortaya çıkan telefonun, bazı özellikleri netleşmiş oldu. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Xiaomi MIX Flip ile ilgili detaylara yakından bakalım.

Xiaomi MIX Flip'in Geekbench sonuçları şöyle

Xiaomi MIX Flip

Geekbench'te paylaşılan verilere göre Xiaomi MIX Flip, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacak. Bu güç, 12 GB RAM ile eşleştirilecek. Android 14 ile çalışacak akıllı telefon, bu donanım özellikleriyle tek çekirdekli testlerde 2.807, çok çekirdekli testlerde ise 6.282 puan almış durumda. 

Xiaomi MIX Flip

Daha önce ortaya çıkan bilgiler, Xiaomi MIX Flip'in gelişmiş özelliklerle donatılacağını ortaya koydu. 4.740 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması beklenen telefon, 67W hızlı şarj desteği ile rakiplerini koşeye sıkıştıracak. Ayrıca Xiaomi MIX Flip'te 32 MP selfie kamera, 50 MP ana arka kamera ve 60 MP telefoto kamera yer alacak. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Telefonumuz Şarj Olurken Neden Yavaşlıyor?
Telefonumuz Şarj Olurken Neden Yavaşlıyor?

Bazen telefonlarımızı şarj ederken kullandığımızda, dona dona hâl oluyor ya da bir işlemi bekleyelim ki yapsın. Bizimle zoru ne?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu