USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Mix Flip elimde! (Türkiye'de ilk)

Xiaomi'nin yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Flip şu anda ShiftDelete.Net ofisinde. İşte Xiaomi Mix Flip'in en kapsamlı incelemesi...

Xiaomi Mix Flip elimde! (Türkiye'de ilk)
29-07-2024 21:38
Google News

Xiaomi'nin ÖZETİ| yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Flip şu anda ofiste. Bu videoda sizler için tüm detaylarıyla incelediğimiz Xiaomi Mix Flip, gerçekten tasarımı ile büyülüyor. Peki Xiaomi Mix Flip neler sunuyor? Samsung Galaxy Z Flip6'dan farkı neler? İşte hepsinin cevabı…

Xiaomi Mix Flip neler sunuyor?

Xiaomi'nin yeni katlanabilir modeli Xiaomi Mix Flip, geçtiğimiz günlerde tüm detayları ile tanıtıldı. Bugün ofisimize ulaşan Mix Flip, gerek tasarımı gerek özellikleri ile herkesin beğenisini topladı. Peki Samsung tarafındaki rakibi Z Flip6'dan farkı neler? Hangisi daha iyi? Gelin hep birlikte inceleyelim.

YouTube videoSDNShiftdelete.net

İçe doğru katlanabilir tasarım ile gelen Xiaomi Mix Flip, bu tasarım için büyük sayılabilecek bir kapak ekranı ile bizleri karşılıyor. 4.01 inç OLED kapak ekranı ile göz dolduran Mix Flip, ön tarafta 6,86 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip 1,5K çözünürlüklü bir ekran taşıyor. İlk bakışta bizleri Android 14 tabanlı HyperOS işletim sistemi karşılarken, kapak ekranında bulunan animasyonlu Always-on Display özelliği gerçekten hoş duruyor. Ayrıca sağa kaydırdığımızda diğer kapak fotoğraflarına da geçiş yapabiliyoruz.

Xiaomi Mix Flip'in küresel fiyatı ortaya çıktı! Galaxy Z Fold6'dan ucuz mu?

Xiaomi Mix Flip'in küresel fiyatı ortaya çıktı! Galaxy Z Fold6'dan ucuz mu?

Xiaomi'nin yeni katlanabilir modeli Xiaomi Mix Flip küresel fiyatı ile karşımıza çıktı. İşte Xiaomi Mix Flip'in fiyatı ve renk seçenekleri...

Kapak ekranından kamera tuşuna bastığımızda kamera direkt olarak açılıyor ve kapak ekranından selfie çekimi yapmanıza imkan sunuyor. Bu tarafta 50 Megapiksellik sensörler bizlere eşlik ederken, iç ekranda 16 Megapikselik bir kamera yer alıyor. Ayrıca kapak ekranından aramalar, ses kayıtları gibi birçok işlem gerçekleştirilebiliyor.

Gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden alan Xiaomi Mix Flip, elimizdeki modelde 12GB RAM bellek ve 512GB depolama barındırıyor. Tüm bunlara ek olarak Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, UFS 4.0 ve 5G gibi özelliklere de sahip olan Mix Flip'in 16GB RAM bellekli ve 1TB depolamalı versiyonları da mevcut.

Gelelim Z Flip6 ile Mix Flip'i karşılaştırmaya. İki cihazı da yan yana koyduğumuzda kalınlık farkı gözle pek belli olmasa da Mix Flip'in 0,5 mm daha kalın olduğunu bildirmekte fayda var. Bu farka rağmen 190 gram ağırlığında olan Mix Flip, rakibinden sadece 3 gram daha ağır. Batarya tarafında Mix Flip'e 67W hızlı şarj destekli 4780 mAh'lik bir pil eşlik ederken, Z Flip6 25W hızlı şarj destekli 4000 mAh bataryası ile geride kalıyor.

Kamera tarafında da rakibini geride bırakan Mix Flip, 50 + 50 Megapiksel kurulumu ile 50 + 12 Megapiksel kuruluma sahip Z Flip 6'dan üstün kalıyor. Ancak AI özelliklerine baktığımızda Samsung'un daha üstün olduğunu söylemek mümkün.

Tüm bu bilgiler ve dahası için Xiaomi Mix Flip videomuzu izlemenizde fayda var. Sizler Xiaomi'nin yeni katlanabilir modelini nasıl buldunuz? Gelin yorumlarda buluşalım.

Xiaomi Mix Flip teknik özellikleri!
ÖzellikDetaylar
Kapak Ekranı4.01 inç OLED, 1.5K çözünürlük, 1.600 nit tepe parlaklık, Dragon Crystal Glass koruması
Kapak Ekranı ÖzellikleriTam boyutlu klavye, akıllı bölmeler, tam ekran fotoğrafçılık, özel mikrofon ve ahize
Ana Ekran6.86 inç OLED, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, 3000 nit tepe parlaklık
Parmak İzi OkuyucuGüç düğmesine gömülü yan montajlı parmak izi tarayıcı
Ana Kamera50MP ana sensör, 50MP 2x zoom telefoto, Leica optikleri
Ön Kamera16MP, delikli kesim içinde
İşlemciSnapdragon 8 Gen 3 SoC
Bellek12GB/16GB LPDDR5 RAM
Depolama256GB, 512GB, 1TB UFS 4.0
Soğutma3D buhar soğutma odası
Batarya4.780mAh, 67W hızlı şarj
İşletim SistemiHyperOS tabanlı Android 14
Renk SeçenekleriBeyaz, Mor, Siyah

Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Öğrenciler Kendilerini Tanıtmak İçin Bile ChatGPT Kullanıyor
Öğrenciler Kendilerini Tanıtmak İçin Bile ChatGPT Kullanıyor

Bir üniversite profesörünün verdiği "kendinizi tanıtın" ödevini öğrencilerin ChatGPT'ye yaptırması ile birlikte tartışmalar çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu