USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Mijia Akıllı Su Isıtıcı Seti Tanıtıldı

Evlerdeki herşeyin akıllı bir versiyonunu üretmeyi amaçlayan Xiaomi, Mijia Akıllı Banyo Isıtıcısı + Duş N1 Seti'ni tanıttı.

Xiaomi Mijia Akıllı Su Isıtıcı Seti Tanıtıldı
30-07-2024 23:18
Google News

Xiaomi ÖZETİ| uzun zamandır teknoloji çözümlerini akıllı ev ürünlerine ve otomobillere yaymak için çalışıyor ve perdelerden buzdolaplarına kadar evde kullanılabilecek hemen herşeyin akıllı bir versiyonunu geliştiriyor. Sıranın banyoda olduğuna karar veren Xiaomi, Mijia Akıllı Banyo Isıtıcısı + Duş N1 Seti ile karşımıza çıktı. 

Isıtıcı, kolay izleme ve kullanım için 3 inçlik bir LCD ekran ile birlikte geliyor. Banyo ortamında dayanıklılık ve güvenlik sağlamak için Xiaomi IPX4 su geçirmezlik sertifikasına sahip bir sistem geliştirmiş durumda. Setin bir parçası olan Mijia Sıcaklık Kontrollü Duş N1, bağımsız ve basamaksız sıcaklık kontrolü sunuyor, böylelikle su akışını etkilemeden su sıcaklığını hassas bir şekilde ayarlamak mümkün hâle geliyor. 

Suyun sıcaklığı bir dakikada artabilecek

Xiaomi duş seti

Setin ısıtıcı tarafında 2800W PTC seramik ısıtma modülü bulunuyor ve Xiaomi'nin iddiasına göre böylece banyo sıcaklığı sadece 1 dakika içerisinde 10 derece artıyor. Ayrıca, ısıtıcı, kullanıcıların istediği sıcaklığı ayarlayarak ünitenin otomatik olarak bu sıcaklığı korumasını sağlayan "akıllı sabit sıcaklık" fonksiyonuna sahip. Yani siz duştayken başkası suyu açarsa yanmıyorsunuz. 

Duş setinde antibakteriyel 59 Pirinç Gövde ile %99.9 antibakteriyel yapı vaat ediliyor. Basınçlı el duşu ise üç farklı su deseni sunuyor. Duş başlığı da kolay temizlenme özelliğine sahip. Şu anda JD.com'da Çin için satışa çıkan setin fiyatı ise 1099 yuan (5013 TL) olarak açıklandı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 serisi için nefesler tutuldu: Canlı yayında sizlerleyiz!
iPhone 16 serisi için nefesler tutuldu: Canlı yayında sizlerleyiz!

Apple, yarın düzenleyeceği büyük etkinlikte yeni nesil ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Biz de canlı yayında sizlerle birlikte olacağız!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu