USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi Mi Natural Wind Pro Klima Duyuruldu: İşte Fiyatı

Xiaomi, Mi Natural Wind Pro olarak isimlendirdiği yeni klimasını duyurdu. Dikey ve ultra şık bir tasarıma sahip olan klima, verimli çalışma özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Xiaomi Mi Natural Wind Pro Klima Duyuruldu: İşte Fiyatı
20-07-2024 16:32
Google News

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi Xiaomi'den sıcak yaz günlerini serinletecek bir hamle geldi. Şirket, "Mi Natural Wind Pro" olarak isimlendirdiği yeni klimasını tanıttı. Ultra şık tasarımı ile odalarınız için nefis bir aksesuar olarak bile kullanabileceğiniz klima, soğutma ve ısıtma özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Dikey bir tasarıma sahip olan Mi Natural Wind Pro, 3 beygir gücünde özel bir motora sahip. 160 derecelik ultra geniş bir üfleme bölmesine sahip olan klima, bu özelliği sayesinde tüm odanın nispeten eşit şekilde ısıtılmasını veya soğutulmasını sağlayacak. 

Karşınızda Xiaomi Mi Natural Wind Pro

Xiaomi Mi Natural Wind Pro

Xiaomi'nin açıklamasına göre yeni klima, çift silindirli kompresör ve çift sıralı kondansatörlerle desteklenen bir motor sistemine sahip. Şirkete göre bu motor sistemi, klimanın hem kışın hem de yazın verimli bir şekilde çalışmasını sağlayacak. Akıllı özelliklere de sahip olan Xiaomi Mi Natural Wind Pro, sesle kontrol desteği bile sunuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bitiş Bayrakları Neden Hep Siyah-Beyaz Damalı?
Bitiş Bayrakları Neden Hep Siyah-Beyaz Damalı?

Motor sporları denince akla gelen siyah-beyaz damalı bayrak, artık ikonik bir sembol hâline geldi. Peki özellikle bu bayrağın kullanılmasının sebebi ne?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu