USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi 14T Pro kutu açılımı!

Xiaomi, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 14T Pro modelini tanıttı. Modern tasarımı ve ileri seviye özellikleriyle dikkat çeken cihaz, özellikle fotoğrafçılık ve videografi alanında çıtayı yükseltiyor. Xiaomi 14T Pro kutu açılımı sizlerle.

Xiaomi 14T Pro kutu açılımı!
26-09-2024 16:38
Google News

Xiaomi, ÖZETİ| yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 14T Pro modelini tanıttı. Modern tasarımı ve ileri seviye özellikleriyle dikkat çeken cihaz, özellikle fotoğrafçılık ve videografi alanında çıtayı yükseltiyor. Xiaomi 14T Pro kutu açılımı sizlerle.

Xiaomi 14T Pro kutu açılımı!YouTube videoSDNShiftdelete.net

Xiaomi 14T Pro’nun en büyük fark yaratan özelliği, güçlü kamera sistemleri. Leica Vario-Summilux optik lenslerle donatılan telefon, 50 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü bir kamera sistemine sahip. Ana kamera, 23mm f/1.6 diyafram açıklığı ve Light Fusion 900 sensörü ile düşük ışık koşullarında dahi mükemmel fotoğraf kalitesi sunuyor.

Telefoto kamerada 50 Megapiksel çözünürlük, 60mm f/2.0 diyafram açıklığıyla sunulurken, geniş açılı kamera 12 Megapiksel ve 15mm f/2.2 diyafram açıklığına sahip. Bu kameralar, geniş perspektif ve detaylı portre çekimleri için ideal seçenekler sunuyor. UltraHDR ve Master Portrait modları sayesinde fotoğrafçılık deneyimi profesyonel bir seviyeye taşınıyor.

Cihaz, MediaTek Dimensity 9300+ işlemcisi, 12 GB RAM ve 1 TB’a kadar depolama kapasitesi ile üstün bir performans sunuyor. 120W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği sunan 5000mAh bataryası ise uzun süreli kullanım sağlıyor.

6.67 inçlik 1.5K CrystalRes AMOLED ekran, 144Hz yenileme hızı ve 4000 nit parlaklık seviyesi ile hem akıcı hem de canlı bir görüntü kalitesi sunuyor. HDR10+ desteği ve TÜV Rheinland sertifikası ise göz sağlığına duyarlı bir ekran deneyimi sağlıyor.

Xiaomi 14T Pro, Xiaomi HyperOS işletim sistemi ile geliyor ve yapay zeka destekli özelliklerle donatılmış. AI tabanlı fotoğraf düzenleme, sesli notlar ve çeviri gibi gelişmiş araçlar, kullanıcıların deneyimini zenginleştiriyor. Google ile iş birliği içerisinde geliştirilen ‘Circle to Search’ özelliği, ekran üzerinde doğal hareketlerle arama yapmayı mümkün kılıyor.

Cihaz, IP68 su ve toz geçirmezlik sertifikasına sahip. Titan Gri, Titan Mavi ve Titan Siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan Xiaomi 14T Pro, metalik çerçevesiyle estetik ve sağlamlığı bir arada sunuyor. 209 gramlık ergonomik yapısı ise uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu