USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Xiaomi, 11 Telefon Modelini Külüstür İlan Etti

Xiaomi, piyasaya sürdüğü 11 akıllı telefon modeli için yazılım desteğini kestiğini açıkladı. Redmi ve POCO markalı telefonlar da listede yer alıyor.

Xiaomi, 11 Telefon Modelini Külüstür İlan Etti
29-07-2024 09:58
Google News

Çinli ÖZETİ| teknoloji devi Xiaomi'den dikkat çekici bir hamle geldi. Şirket, bazı akıllı telefonları için yazılım desteğini tamamen kestiğini açıkladı. Böylelikle söz konusu telefonlar, artık Xiaomi'den resmî destek alamayacaklar. Bu da söz konusu modellerin güvenlik risklerine açık hâle geldiğini gözler önüne seriyor.

Açık konuşmak gerekirse Xiaomi, bu kez büyük bir kıyım yaptı. Çünkü hem Xiaomi hem Redmi hem de POCO markalı bazı telefonlar için yolun sonu gelmiş durumda. Üstelik daha birkaç yıllık olan bazı akıllı telefon modelleri için de resmî yazılım desteği kesilmiş durumda.

Resmî desteğin kesildiği Xiaomi telefonlar şöyle

Xiaomi bazı telefonlara destek vermeyi kesti

Xiaomi Mi 10S (Çin versiyonu)Xiaomi Mi 10 Pro (Küresel versiyon)Xiaomi Mi 10 (Küresel versiyon)Xiaomi Mi 10 Ultra (Çin versiyonu)Xiaomi Mi 11 Lite 5G (Japonya versiyonu)

Yazılım desteği almayacak Redmi telefonlar ise şöyle

yazılım desteği kesilen Redmi telefonlar

Redmi Note 10 Pro (Küresel versiyon)Redmi Note 10 (Türkiye versiyonu)Redmi Note 10 5G (Türkiye versiyonu)Redmi Note 10T (İngiltere versiyonu)Redmi Note 8 2021 (AEA ve İngiltere versiyonu)


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?
Bilgisayar Oyunu Oynamak Akademik Başarıyı Etkiliyor Mu?

Video oyunları, gençler başta olmak üzere birçok kişinin sosyal yaşamının ve eğlence alışkanlıklarının önemli bir parçası hâline geldi. Bu da akıllara video oyunlarının akademik başarıyı olumsuz etkileyip etkilemeyeceği sorularını getiriyor. Bilimin verdiği yanıtı ince

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu