USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Windows 11, Ayarlar Sayfasında Reklam Gösterecek

Windows 11'in Insider sürümleri, Ayarlar bölümünde reklam göstermeye başladı. Bu durum, birkaç ay içerisinde tüm Windows 11 kullanıcılarını etkileyecek.

Windows 11, Ayarlar Sayfasında Reklam Gösterecek
08-05-2023 13:58
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 11, yakın bir gelecek itibarıyla kullanıcıların canını sıkacak gibi görünüyor. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Microsoft, Windows 11'de reklamın dibine dibine vurmaya başlayacak. Öyle ki işletim sisteminin Ayarlar bölümü, çok yakında reklam göstermeye başlayacak.

Windows 11'in son Insider sürümünde tespit edilen bilgilere göre kullanıcılar, Windows 11'in Ayarlar bölümüne girdiklerinde özellikle de Microsoft 365 ile ilgili reklamlar görmeye başlayacaklar. Gösterilecek reklamlar, kullanıcılara Microsoft 365 avantajlarını anlatacak ve satın almaya yönlendirecek. "Microsoft 365'i Deneyin" başlığı ile kullanıcıya gösterilecek reklam bölümü, ekranın ciddi bir bölümünü kaplayacak.

Microsoft'un Windows 11'deki reklamları işte böyle görünecek:

Windows 11

Ayarlar bölümünde gösterilecek olan reklamın hemen altında One Drive ile ilgili bilgi sağlanacak. Kullanıcılar, bu alanda One Drive'daki depolama alanını görebilecekler. Ancak reklamlar bunlardan ibaret olmayacak. Örneğin; "Hesaplar" bölümüne giren bir kullanıcı, Office ürünleriyle ilgili de reklam görecek. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu