USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

WhatsApp'a Çoklu Hesap Desteği Geliyor - Webtekno

WhatsApp için çoklu hesap desteği özelliği üzerinde çalışıldığı ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp uygulamasında birden çok hesabın tanımlanabilmesini sağlayacak.

WhatsApp'a Çoklu Hesap Desteği Geliyor - Webtekno
15-06-2023 16:28
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, pek çok kullanıcıya rahat bir nefes aldıracak gibi görünüyor. Zira uygulamanın Business 2.23.13.5 kodlu Android beta sürümünde tespit edilen geliştirme aşamasındaki bir özellik, WhatsApp'a yakın bir gelecekte çoklu hesap desteği geleceğini gözler önüne seriyor. Bu özellik, birden çok numara kullanan ve haliyle birden çok WhatsApp hesabına ihtiyaç duyan kullanıcıların işini kolaylaştıracak.

Akıllı telefonlar uzunca bir süredir çift SIM desteğine sahipler. Bu da aynı cihazda iki farklı numaranın kullanılabileceği anlamına geliyor. Ancak WhatsApp, bu noktada çok önemli bir eksiğe sahipti. Öyle ki bir akıllı telefonda ikinci bir WhatsApp hesabını aynı uygulamada aktif etmenin bir yolu yoktu. Çoklu hesap desteği bu durumu değiştirecek. Kullanıcılar artık, tek bir WhatsApp uygulamasında birden çok hesabı kullanabilecekler.

WhatsApp'ın yeni özelliği işte böyle görünecek

WhatsApp çoklu hesap desteği

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, özellik kullanılabilir olduğunda, kullanıcıların hangi hesabı kullanmak istediklerini gösteren bir seçenek bölümü ile karşılaşacağız. Kullanıcı, bu seçenek bölümü ile istediği telefon numarasındaki WhatsApp hesabına geçiş yapacak. Hesaplar arası geçiş sırasında, hesaplardaki mesajların korunmaya devam edeceğini söyleyelim.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon, Kasiyersiz Marketlerini Kapatıyor!
Amazon, Kasiyersiz Marketlerini Kapatıyor!

Amazon, kasiyersiz ödeme teknolojisi Just Walk Out ile ilgili çalışmalarını azaltıyor ve Go marketlerinin sayısını düşürüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu