USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

WhatsApp'a Çıkartma Oluşturma Özelliği Geliyor - Webtekno

WhatsApp'ın "24.1.10.72" kodlu iOS beta sürümü, çıkartma oluşturma ve düzenleme özelliğiyle yayımlandı. Yeni özelliğin kararlı sürüm kullanıcılarına ne zaman ulaşacağı şimdilik bilinmiyor.

WhatsApp'a Çıkartma Oluşturma Özelliği Geliyor - Webtekno
09-01-2024 14:27
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın "24.1.10.72" kodlu iOS beta sürümünde, önemli bir yenilik tespit edildi. Bazı test kullanıcılarının beğenisine sunulan bu yeni özellik, WhatsApp'ın nihayet dahilî çıkartma oluşturma aracına sahip olacağını gösteriyor.

WhatsApp'taki çıkartmalar, pek çok kullanıcı tarafından severek kullanılıyor. Ancak daha fazla ve kişiselleştirilmiş çıkartmaya ihtiyaç duyan kullanıcıların, üçüncü taraf yazılımlara ihtiyaçları oluyordu. İşte 24.1.10.72 kodlu iOS beta sürümde bazı kullanıcıların erişimine açılan yeni özellik, yakın bir gelecekte üçüncü taraf yazılımlara gerek kalmayacağını gözler önüne seriyor.

WhatsApp'ın çıkartma oluşturma aracı böyle görünüyor:

WhatsApp çıkartma oluşturma

Paylaşılan ekran görüntüsü, kullanıcıların bir fotoğraf üzerinden çıkartma oluşturabileceklerini ve hatta mevcuttaki çıkartmaları düzenleyebileceklerini gözler önüne seriyor. Tabii bunların ne denli geniş kapsamlı olacağını şimdilik bilemiyoruz. WhatsApp, yaklaşmakta olan özellik hakkında hiçbir açıklama yapmadı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'nin CEO'su Neden 6 Ayda Bir Değişiyor?
Huawei'nin CEO'su Neden 6 Ayda Bir Değişiyor?

Teknoloji devleri arasında dikkat çeken isimlerden biri de Huawei. Peki bu şirketin nasıl bir yönetim sistemi uyguladığını biliyor musunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu